Zaterdag 25 mei a.s. is bij AudioXperience de eerste luistershow in Europa met de MSB Cascade DAC

Op zaterdag 25 mei a.s. gaat bij audiodealer AudioXperience een Europese primeur plaatsvinden waarbij de non-plus-ultra DA-converter Cascade DAC van het Amerikaanse MSB Technology zijn muzikale kunsten mag vertonen. Uiteraard wordt daar een passende set omheen gebouwd. Er zullen drie luistersessies zijn. De toegang is vrij maar wie langs wil komen moet even een e-mail sturen en een voorkeur voor een tijdstip opgeven.

MSB Technology Cascade DAC

De Cascade DAC van MSB Technology was te bewonderen op de beursvloer van de High End audiobeurs in München. AudioXperience gaat de eerste luistershow in Europa verzorgen waarbij de Cascade DAC centraal zal staan.

Belangstellenden zijn welkom op zaterdag 25 mei a.s. in Nuenen om te komen luisteren naar een topsysteem waarin de Cascade DAC mag schitteren. AudioXperience zal een hifisysteem neerzetten dat bestaat uit de volgende componenten: 

  • MSB Cascade Referentie DAC
  • MSB S-500 Referentie stereo eindversterker
  • Crystal Cable Da Vinci en van Gogh bekabeling
  • Crystal Cable Infinty Limited Edition Powercords
  • Magico M2 luidsprekers
  • Shunyata Denali Power conditioner
  • Shunyata Altaira Grounding system
  • Cardas Tuning blocks

AudioXperience zal drie luistersessies organiseren waarbij bewust het aantal beschikbare beperkt wordt gehouden om bezoekers een optimale luisterervaring te kunnen bieden.

1e sessie om 11.00 uur (6 plaatsen beschikbaar)
2e sessie om 13.00 uur (6 plaatsen beschikbaar)
3e sessie om 15.00 uur (6 plaatsen beschikbaar)

Om een plaats te reserveren kan een belangstellende een e-mail zenden naar info@audioxperience.com o.v.v. “MSB Cascade show”, naam en telefoonnummer en de voor welke sessie de voorkeur bestaat. AudioXperience zal na ontvangst z.s.m. een bevestiging sturen.

Adres en contactgegeven AudioXperience

AudioXperience
Spegelt 66
5674 CD Nuenen

Tel.: 040 - 290 6344
Mob. 06 - 4817 2916
E-mail: info@audioxperience.com
Website: www.audioxperience.com


EDITORS' CHOICE