NIEUWSTeufel

Neem de Highway To Hell met de Teufel Boomster AC/DC Edition

De Australische rockband AC/DC bestaat ruim vijftig jaar en dit jubileum wordt mede gevierd door Teufel door het uitbrengen van de AC/DC Edition van de draadloze Boomster. De zwarte Boomster is versierd met de bliksemschichten en andere logo’s van AC/DC en komt in een gelimiteerde oplage. 

Teufel Boomster AC/DC Edition: Back In Black

For Those About To Rock (We Salut You). We waren volkomen Thunderstruck bij het zien van de AC/DC versie van de Boomster Bluetooth-luidspreker. De Boomster is al een lange tijd een waar icoon in het portfolio van Teufel. Net op tijd voor de tournee kunnen fans het krachtige geluid van het 2.1-systeem in de AC/DC Edition krijgen, maar alleen zolang de voorraad strekt.

Let There Be Rock, AC/DC was duidelijk luidruchtig en anders toen de band van Angus Young op oudejaarsavond 1973 voor het eerst het podium betrad in de Australische stad Sydney. De Teufel Bluetooth-luidspreker Boomster is aanzienlijk jonger, maar niet minder luid en anders. Hoewel hij al in de derde generatie is, is het basisconcept sinds zijn debuut in 2014 niet veranderd: aangrijpend, krachtig stereogeluid met een actieve subwoofer voor een solide basfundament. Geen enkele andere mobiele luidspreker past beter bij de rocklegendes uit Down Under. De AC/DC Edition van de Boomster is uitvoerig bedrukt met het bandlogo op de voorkant van de grille, en de iconische AC/DC-bliksemschicht is op de zijkanten ingeslagen.

Teufel Boomster: Power Up, rockt tot 18 uur lang

Hoewel de Boomster met 3,75 kilogram geen vlieggewicht is, is hij dankzij het ergonomische handvat toch gemakkelijk te vervoeren. Volgens Teufel is de accu geschikt om 18 uur te rocken. De kans is groot dat de smartphone of tablet eerder zonder stroom komt te zitten, maar daar hebben de ingenieurs van Teufel een oplossing voor bedacht. De Boomster heeft een USB-aansluiting met powerbank-functie gegeven om de smartphone of tablet op te kunnen laden. High Voltage Rock ’n Roll.

Het uitgebreide uitrustings- en functiepakket omvat bovendien een analoge FM-tuner en digitale radio-ontvangst bedieningselementen waaronder drie zenderknoppen aan de bovenkant van het apparaat en een afstandsbediening.

Hell Ain't A Bad Place To Be. Ook zin in een beetje Highway To Hell? De Boomster AC/DC Edition is te koop voor net geen 370 euro. De “normale” Boomster is uiteraard nog steeds leverbaar voor net geen 300 euro. Kijk op de website van Teufel voor meer informatie of om een bestelling te doen.

MERK

EDITORS' CHOICE