NIEUWSKenwood

Kenwood KR-W8000SCD: slank en veelzijdig alles-in-één toestel dat alleen nog luidsprekers nodig heeft

Audiomerk Kenwood heeft de KR-W8000SCD aangekondigd. De nieuwe KR-W8000SCD is een stereoversterker voorzien van analoge en digitale ingangen, een slot-in CD-loopwerk, uitgebreide radio- en streaming-functies en Bluetooth-connectiviteit. Er is zelfs een aansluiting voor een draaitafel. De gebruiker moet alleen een setje passieve luidsprekers aansluiten en kan daarna beginnen met muziek luisteren.

Kenwood KR-W8000SCD

Met de KR-W8000SCD heeft Kenwood een veelzijdige versterker met radiofuncties geïntroduceerd. De KR-W8000SCD heeft een breed scala aan analoge en digitale aansluitmogelijkheden, maar het apparaat is zodanig compleet dat de gebruiker kan volstaan met het aansluiten van een setje passieve luidsprekers.

De KR-W8000SCD heeft drie soorten radio aan boord, t.w. FM, DAB+ en internetradio. In totaal kan de gebruiker 80 zenders opslaan. Er is ook directe toegang tot Spotify Connect en Deezer en natuurlijk heeft de KR-W8000SCD ook Bluetooth-connectiviteit. De ontwerpers hebben een slot-in CD-loopwerk geplaatst en een draaitafelingang die geschikt is voor MM-elementen. Muziek op een USB-opslagmedium is ook welkom (FAT16 en FAT32).

De bediening van de KR-W8000SCD is intuïtief en gebruiksvriendelijk dankzij de navigatiedraaibediening en het acht centimeter kleurendisplay aan de voorzijde van het toestel. Het display toont beschikbare FM-, DAB+- en internetradiozenders, toont informatie over de artiest, album en titel en begeleidt de gebruiker door alle menu's, instellingen en informatie.

De KR-W8000SCD kan worden bediend met de knopjes op de voorkant of met de meegeleverde IR-afstandsbedieningzender of met behulp van de gratis smartphone-apps UNDOK of OKTIV.

Het opgegeven vermogen is 30 Watt per kanaal Er kunnen ook een actieve subwoofer en een hoofdtelefoon worden aangesloten. Ten slotte, de KR-W8000SCD zou ook als bronapparaat kunnen dienen voor een losse eindversterker want hij is voorzien van een voorversterkeruitgang.

Kenwood KR-W8000SCD: prijs en leveringsinformatie

De Kenwood KR-W8000SCD komt in de loop van juni op de markt voor een prijs van net geen 400 euro.


EDITORS' CHOICE