NIEUWSAudiovector

Audiovector Trapeze Reimagined: drieweg vloerstaande luidspreker, te zien op HEM

Sinan Kökbugur | 24 april 2024 | Fotografie Fabrikant | Audiovector | Importeur: Top HiFi

Audiovector heeft zijn 45 jaar oude luidsprekermodel Trapeze nieuw leven ingeblazen. De nieuwe luidspreker is Trapeze Reimagined genoemd en zal worden gedemonstreerd op de High End audiobeurs die binnenkort plaats zal vinden in München.

Audiovector Trapeze Reimagined

De nieuwe Trapeze Reimagined van de Deense fabrikant Audiovector is gebaseerd op dezelfde principes als het originele model dat in 1979 op de markt kwam. Het nieuwe model is volgens de fabrikant wel helemaal up-to-date gebracht met de allerbeste en meest innovatieve technologie die beschikbaar is.

De Trapeze Reimagined is een eerbetoon aan de allereerste luidspreker van het bedrijf. Het is volgens de makers de belichaming van 45 jaar passie, innovatie en liefde voor muziek, kortom, iets moois. Als drieweg vloerstaander beschikt de Trapeze Reimagined over een krachtige woofer met een diameter van twaalf inch en een vijf inch middentoner. De hoogweergave komt voor rekening van een speciaal ontworpen Audiovector SEC Air Motion Transformer (AMT) tweeter.

De drie drivers zorgen samen voor een vlakke frequentierespons. Bovenal leveren ze een gelijkmatige vermogensrespons, passend bij de beroemde ideale kamerrespons volgens Brüel & Kjær.

Zoals alle Audiovector-modellen is de Trapeze Reimagined ontworpen als een huisvriendelijke luidspreker. De afstemming van de lage frequenties is ontworpen om gewicht en drama aan elke muziek te geven, maar ook om schoonheid en sfeer in elke kamer te brengen.

Wie de luidsprekers wil horen kan de ruimte in Atrium 4.2 Kamer F203 van Audiovector op de beursvloer van de High End München bezoeken. Prijs en leveringsinformatie voor de Benelux moeten nog bekend worden gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE