NIEUWSTeac

House of Music gaat Teac distribueren in de Benelux

De Japanse fabrikant Teac heeft een gevestigde naam in de audiomarkt. Het bedrijf begon in 1953 en heeft wereldwijd een reputatie opgebouwd in de professionele wereld en in de huiskamers van consumenten. Het in België gevestigde House of Music heeft de distributie op zich genomen van de producten van Teac in de Benelux.

Teac heeft als doelstelling het produceren van audioproducten die geluid zo zuiver mogelijk opnemen en reproduceren. De fabrikant bouwde daartoe ook spoelenrecorders  en van alle apparaten is de spoelenrecorder de beste bron. Tegenwoordig is Teac één van de weinige fabrikanten met een cassettedeck in het portfolio. De producten van Teac hebben bijgedragen aan belangrijke opnames voor evenementen zoals de Olympische Spelen (met cassettes) en films zoals Star Wars (met tapes), en aan muziek van artiesten zoals Bruce Springsteen (met speakers en mixing).

Teac bouwt geen spoelenrecorders meer, maar met een heel uitgekiend productaanbod heeft Teac vandaag de dag een vaste plaats verworven in de wereld van hoogwaardige audioapparatuur. Het is een toonaangevende fabrikant van versterkers, tuners en CD-spelers, en staat internationaal bekend als een topmerk in platenspelers.

House of Music is verheugd om dit merk aan zijn activiteiten toe te voegen, omdat het perfect past binnen de strategie die een jaar geleden is herzien. Hierin keerde het bedrijf terug naar zijn roots, d.w.z. muziek. House of Music heeft de ambitie om voor elke consument en elk verkoopkanaal het juiste product in het juiste prijssegment aan te bieden. Met Teac vervolledigt het zijn positie binnen de Benelux-markt en voorziet het merk van de nodige ondersteuning op het gebied van logistiek, dienst na verkoop en marketing.

Meer weten? Kijk dan op de website van Teac en de website van House Of Music. Voor de Nederlandse markt is B-Audio nog Agent waar u ook terecht kunt voor vragen. 


EDITORS' CHOICE