NIEUWSArgon

Argon Audio Malmö Sub 10: compacte actieve subwoofer

De Malmö Sub 10 van het Deense Argon Audio is een compacte en betaalbare actieve subwoofer die verkrijgbaar is drie uitvoeringen. De lange slag driver heeft een diameter van tien inch en wordt aangedreven door een versterker van 100 Watt RMS. De Malmö Sub 10 voegt een laagje diepte toe aan de weergave van muziek of geluid bij een film.

Argon Audio Malmö Sub 10: fundament onder de geluidsweergave

Volgens Argon Audio heeft de Malmö Sub 10 een frequentiebereik van 35 Hz tot 200 Hz op niveau -3 dB. De cross-over kan worden geregeld tussen 35 Hz en 120 Hz. De afmetingen zijn 32 x 32,9 x 35 centimeter (B x H x D) en de Malmö Sub 10 weegt 12,4 kilogram.

Met een krachtige lange slag driver die een diameter heeft van tien inch en een 100 Watt RMS versterker zou de Malmö Sub 10 volgens de ontwerpers gemakkelijk in staat moeten zijn om een gewone huiskamer te vullen met een stevig fundament aan lage tonen. De subwoofer kan gebruikt worden in een tweekanaals opstelling bijvoorbeeld om twee monitorluidsprekers bij te staan. Natuurlijk is opname in een meerkanaals systeem ook mogelijk.

De Malmö Sub 10 is voorzien van een cinch-ingang voor ontvangst van muzieksignaal. Plaatsing van de subwoofer is makkelijk. De baspoort zit aan de onderkant. De fabrikant adviseert om even te experimenteren met de plaatsing en de instellingen ter verkrijging van het gewenste resultaat.

De Malmö Sub 10 wordt aangeboden in een zwarte,witte en walnoot (PVC) uitvoering. De adviesprijs is net geen 400 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE