NIEUWSDenon

Denon Home 150 NV: draadloze luidspreker en NV staat voor No Voice

Audiomerk Denon heeft zijn draadloze luidspreker Home 150 die begin 2020 op de markt is gekomen, herzien en de microfoons eruit gerukt. Stembediening is geschrapt. De nieuwe Home 150 heet dan ook Home 150 NV en NV lijkt te staan voor No Voice. Voor het overige zijn de specificaties zo ongeveer hetzelfde, maar de NV-versie lijkt wat lager geprijsd te gaan worden. Prijs en leveringsinformatie is voor de Benelux nog niet bekend gemaakt.

Denon Home 150 NV

De nieuwe Denon Home150 NV lijkt heel veel op de Home 150. De microfoons en de toegang tot stemassistenten is echter geschrapt. Voor wie niet met of tegen zijn apparaten wil praten, is de 150 NV misschien precies de juiste luidspreker.

Denon belooft verder dat de Home 150 NV niets inlevert op het gebied van geluidskwaliteit. Er is nog steeds hi-res audio-ondersteuning voor bestanden tot 24-bit/192 kHz en ondersteuning voor DSD 2,8 MHz. De Home 150 NV beschikt over twee klasse-D versterkers. De tweeter van 25 millimeter en de woofer van 89 milimeter hebben ieder hun eigen versterker. De Home 150 (NV) heeft geen accu en krijgt voeding uit het stopcontact/ Aan de achterkant is een USB A-poort gemonteerd voor aansluiting van een USB-opslagmedium en een RJ45 LAN-poort. Analoog muzieksignaal kan worden aangeleverd via een 3,5 millimeter jackplug aansluiting.

Natuurlijk doet de Home 150 NV mee op het HEOS-platform met al zijn multiroom streaming-mogelijkheden. Ondanks dat de Home 150 NV geen stemassistent heeft, maakt hij gebruik van het merkeigen HEOS-platform. Alle gangbare streaming-diensten worden ondersteund, alsmede het gebruik van Apple AirPlay 2.

Prijs en leveringsinformatie voor de Benelux moeten nog bekend worden gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE