NIEUWSAudioExpert

Luistershow met Ilumnia bij AudioExpert op zat. 20 april 2024

AudioExpert zal op zaterdag 20 april a.s. een luistershow organiseren waarbij luidsprekers van de Belgische fabrikant Ilumnia hun muzikale kunsten ten gehore zullen brengen. Bezoekers kunnen vragen stellen aan de ontwerper van de luidsprekers. De toegang is vrij.

Ilumnia te horen bij AudioExpert in Kasteel Nederhemert

Volgens AudioExpert is Ilumnia niets minder dan de luidspreker revolutie uit Belgie. Het onmogelijke wordt mogelijk. “We kunnen veel vertellen over deze luidsprekers, maar het allerbeste is gewoon te komen luisteren en het unieke aan deze luidsprekers zelf te komen beoordelen,” aldus de uitnodiging voor de luistershow op zaterdag 20 april 2024. In een mooie historische omgeving kunnen belangstellenden onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de demo's van de unieke Ilumnia luidsprekers.

Ilumnia heeft een baanbrekende luidspreker ontwikkeld, waarbij de mechanische ophanging van de conus volledig is weggehaald en de conus daardoor volledig vrij in een magnetisch veld zweeft. Het resultaat is een verbluffende natuurlijke-, vervormingsvrije-, snelle- en ruimtelijke weergave, zoals u niet eerder ervaren heeft.

Lees ook onze recensie over de Ilumnia Vocalis en onze recensie over de Ilumnia Magister.

Wat zal er gepresenteerd worden? In samenwerking met F&F HiFi presenteert AudioExpert een showprimeur, t.w. de nieuwe Magister Novus. De Ilumnia Magister SE en Vocalis MK2 luidsprekers zijn natuurlijk ook aanwezig. Deze zullen aangestuurd worden door versterkers van Zanden en Soulution. De ontwerper van de luidsprekers, de heer Nuyts is ook aanwezig en er is alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

Luistershow AudioExpert: adres, datum, tijdstip en andere bijzonderheden

AudioExpert Castle (Kasteel Nederhemert)
Kasteellaan 1
5317 KX Nederhemert

De entree is gratis en ook parkeren is gratis. Aanmelden is niet nodig, de inloop is vrij. De luisterruimte is geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur en de eerste demo begint om 11:00 uur. Er zal worden gezorgd voor een hapje en een drankje.


EDITORS' CHOICE