NIEUWSSharp

Sharp HT-SB700: compacte en goedkope 2.0.2 Dolby Atmos Soundbar

De Japanse fabrikant Sharp heeft de HT-SB700 2.0.2 Compact Dolby Atmos Soundbar gelanceerd. De nieuwe soundbar gaat voor net geen 200 euro over de toonbank en biedt een surround sound ervaring met ondersteuning voor Dolby Atmos. Het apparaat heeft een HDMI eARC-poort en een reeks voorinstellingen zoals Film en Muziek.

Sharp HT-SB700

De nieuwe HT-SB700 2.0.2 Compact Dolby Atmos Soundbar is een makkelijke manier om het geluid van een platte televisie op te waarderen. Het apparaat heeft een uitgangsvermogen tot 140 Watt van twee full-range luidsprekerdrivers en twee up-firing full-range luidsprekerdrivers. Bovendien helpt de ondersteuning voor Dolby Atmos bij het creëren van een surround sound ervaring, aldus de fabrikant

Er zijn wat instelmogelijkheden, zoals aanpassing van het volume van de lage en hoge tonen of selectie van de vijf vooraf ingestelde modi, zoals Film, Muziek en Nacht. Deze aanpassingen aan de soundbar kunnen worden gemaakt via de ingebouwde knoppen of de meegeleverde afstandsbediening. Via Bluetooth 5.3 muzieksignaal vanaf een telefoon of tablet naar de HT-SB700 worden gezonden en de soundbar kan via HDMI eARC/CEC op een televisie worden aangesloten. Er is ook een optische ingang en een 3,5 millimeter analoge ingang.

De relatief kleine soundbar meet 520 x 72 x 110 millimeter en heeft een metalen rooster en een matzwarte afwerking.

De Sharp 2.0.2 Compact Dolby Atmos Soundbar HT-SB700 is relatief betaalbaar en we zien bij diverse webshops een prijs van net geen 200 euro genoteerd staan.

 


EDITORS' CHOICE