Bassocontinuo introduceert de Ultra Feet Level 8 voor draaitafels

De Ultra Feet Level 8 van de Italiaanse fabrikant Bassocontinuo is gemaakt van massief roestvrij staal en zorgt voor een onberispelijke isolatie van de draaitafel door de integratie van drie verschillende ontkoppelingsmaterialen. De voetjes hebben per vier stuks een draagvermogen van maximaal tachtig kilogram.

Bassocontinuo Ultra Feet Level 8

De voetjes zijn samengesteld uit drie materialen en zijn in drie lagen opgebouwd. De bovenkant van de voet is gemaakt van NBR-rubber voor effectieve trillingsabsorptie. Daaronder zit de middelste laag gemaakt van materiaal met de hoogste absorptiecoëfficiënt dat momenteel op de markt verkrijgbaar is en specifiek is getest voor draaitafels. De onderkant is gemaakt van een Delrin schijf voor extra isolatie en stabiliteit.

Om betere geluidsprestaties te bereiken, is het volgens de fabrikant raadzaam om de Ultra Feet Level 8 onder de draaitafel te plaatsen. Ze kunnen dienen als vervanging voor de originele voeten of functioneren als een speciale standaard, waardoor ze volledige ondersteuning bieden voor een draaitafelopstelling.

Bassocontinuo Ultra Feet Level 8: technische specificaties 

  • Afmetingen: 49 x 29 millimeter
  • Draagvermogen per stuk: 0,1 tot 20 kilogram
  • Draagvermogen per vier stuks: 0,4 tot 80 kilogram
  • Verstelbaar: nee
  • Adviesprijs voor set van vier stuks: 349 euro


EDITORS' CHOICE