NIEUWS

Jlab Studio Pro ANC: betaalbare draadloze over-ear hoofdtelefoon met ANC en lange speeltijd

De over-ear Studio Pro ANC van de Amerikaanse hoofdtelefoonbouwer Jlab is voorzien van slimme hybride ANC-technologie, waardoor de hoofdtelefoon zich aanpast aan de omgeving. De speelduur is circa 45 uur en de Studio Pro ANC is betaalbaar.

Jlab Studio Pro ANC

De Jlab Studio Pro ANC kan draadloos via Bluetooth muzieksignaal krijgen, maar de USB-C oplaadpoort kan ook gebruikt worden voor het aansluiten van een USB-C naar 3,5 mm jackplug kabel. De luisteraar kan kiezen uit drie vooraf ingestelde geluidsmodi (JLab Signature, Balanced, and Bass Boost), zonder extra apps te hoeven downloaden.

Comfort is een prioriteit met de ergonomisch ontworpen Form-Fit oorschelpen en pluche Cloud Foam kussens, waardoor langdurig en prettig gebruik gegarandeerd is. De Stduio Pro ANC weegt 222 gram. De koptelefoon wordt geleverd met een draagtas voor gemakkelijk vervoer en behoud van de kwaliteit.

Met meer dan 45 uur Bluetooth-afspeeltijd op één lading, is deze koptelefoon ideaal voor langdurig gebruik onderweg of tijdens dagelijkse activiteiten. Het volledig opladen van de Studio Pro ANC kost een ruime twee uur. Intuïtieve knoppen op de oorschelp bieden controle over volume, tracks en ANC-instellingen, terwijl de ingebouwde microfoon zorgt voor heldere gesprekskwaliteit.

We zien de Jlab Studio Pro ANC voor circa 110 euro bij verschillende webshops te koop staan.


EDITORS' CHOICE