NIEUWSMola-Mola

Mola Mola Perca: compacte en zeer krachtige stereo eindversterker

Het in Nederland gevestigde Mola Mola heeft de Perca uitgebracht, een krachtige maar ook compacte tweekanaals eindversterker die naar eigen zeggen een hoogtepunt is van jarenlang onderzoek en ontwikkeling. De Perca kan 150 Watt aan acht Ohm leveren en het dubbele aan vier Ohm.

Mola Mola Perca: stereo eindversterker die werkt in klasse D

De dual-mono architectuur van eindversterker Perca van Mola Mola maakt gebruik van geavanceerde Ncore-technologie, afkomstig van het moederbedrijf Hypex Electronics. De Perca levert efficiënt klasse D vermogen met minimale vervorming (van minder dan 0,0003 procent), waardoor volgens de ontwerpers onberispelijke audioprestaties over het gehele frequentiebereik worden gegarandeerd.

De Perca is voorzien van zowel een XLR- als cinch-ingang en heeft luidsprekeraansluitingen van Furutech. De gebruiker kan met een knopje aan de achterzijde kiezen voor een versterkingsfactor van 22 dB of 28 dB voor een optimale koppeling met elke bron of voorversterker.

Mola Mola geeft een bandbreedte op van 100 kHz en een S/R-verhouding van 128 dB. De uitgangimpedantie is 2 milliOhm en dat geeft een zeer hoge dempingfactor van 4.000.

De adviesprijs van de Mola Mola Perca is net geen 8.000 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE