NIEUWSOptoma

Optoma UHZ55: 4K laserprojector met zeer hoge lichtopbrengst

Optoma heeft laserprojector UHZ55 aangekondigd, een vervolg op de UHZ50, een model uit 2021 dat toen baanbrekend was onder home entertainment-projectoren vanwege zijn laserlichtbron en gamervriendelijke lage inputvertraging. De UHZ55 heeft een hoge lichtopbrengst en presteert ook overdag goed.

Slimme 4K UHD laserhome entertainment-projector

Net als zijn voorganger is de UHZ55 een 4K DLP-model met één chip dat gebruik maakt van TI’s 0,47-inch chipset met 4-fase XPR-pixelverschuiving. De laserlichtbron heeft dezelfde lichtopbrengst van 3.000 ANSI-lumen, in dit geval van de DuraCore-laser van het bedrijf, gespecificeerd voor maximaal 30.000 uur in Eco-modus. Dit model heeft ook de Enhanced Gaming Mode, welke een inputvertraging van 16,9 milliseconden biedt voor 4K/60 Hz-signalen en compatibiliteit met 1080p/240 Hz-signalen van gaming-pc’s met een responstijd van slechts 4 ms. De fabrikant geeft een contrastverhouding op van 2.500.000:1.

Maak je klaar voor een geheel nieuwe filmervaring in het comfort van je eigen huis. De stijlvolle UHZ55 levert levendige 4K UHD-laserprojectie voor ongelooflijk scherpe beelden met uitzonderlijke helderheid en levendigheid voor films, tv-programma’s, games en sport.

Deze projector zit boordevol de nieuwste technologie en functies, is HDR- en HLG-compatibel, 3x HDMI 2.0-ingangen, naadloze stembediening, streaming-apps en een ingebouwde mediaspeler. Lasertechnologie biedt langdurige, uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid met uitgebreide DCI-P3-dekking – perfect voor het opnieuw creëren van de ervaring op een groot scherm thuis.

Meer informatie kunt u vinden op de website van importeur Klankbart de dealers en installateurs kunt u hier vinden.

MERK

EDITORS' CHOICE