NIEUWSTeufel

Teufel Airy Tws 2: verbeterde draadloze in-ear hoofdtelefoon met Active Noise Cancelling (ANC) en een transparantiemodus

De Duitse audiofabrikant Teufel heeft de Airy Tws 2 uitgebracht, de vervanger van de Airy Tws. Deze volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon biedt goed geluid, onderdrukking van het omgevingsgeluid en een transparantiemodus. Naast een lange werkduur bieden ze optimaal bedieningsgemak en draagcomfort. De Airy Tws 2 zijn naast de klassieke kleuren Night Black en Pure White ook in Ruby Red, Sage Green en Space Blue verkrijgbaar.

Teufel Airy Tws2: beter geluid

De driver van de Airy Tws 2 van Teufel is met een diameter van 10 millimeter bijna twee keer zo groot als zijn voorganger Airy Tws. Deze upgrade is direct hoorbaar qua basprestaties en resolutie. De draadloze oortjes produceren daarmee moeiteloos temperamentvol geluid. De nieuwe Active Noise Cancelling functie (ANC) van de Airy Tws 2 heft het omgevingsgeluid op voor rustig luistergenot. De nieuwe transparantiemodus versterkt daarentegen het omgevingsgeluid, dat daarmee net zo goed waarneembaar is als wanneer de luisteraar geen oortjes zou dragen. Dit is ideaal voor het volgen van omroepberichten in treinstations en luchthavens.

Teufel Airy Tws2: meer comfort

Gebruikers kunnen alledaagse functies zoals afspelen, pauzeren, volgende/vorige nummer, ANC en de transparantiemodus direct bedienen door met hun vingertop de draadloze oortjes te beroeren. Deze functies kunnen ook worden bediend met de Teufel Headphones app voor Android en iOS, die daarnaast een equalizer en extra instellingen biedt. Net als alle andere draadloze oortjes kunnen de Airy Tws 2 hun volledige geluidspotentieel alleen waarmaken als ze goed in de gehoorgang zijn aangebracht zonder die volledig af te sluiten. Om deze reden levert Teufel bij de Airy Tws 2 aangenaam zachte siliconen mushroom pasvormen in vijf maten mee (van XS tot XL).

Teufel Airy Tws2: een langere werkduur

Zonder ANC bieden de Airy Tws 2 een werkduur van circa negen uur bij gemiddeld volume. Zelfs met onderdrukking van het omgevingsgeluid doen ze nog 5,5 uur hun werk. Nadat de oordopjes uit de gehoorgang zijn verwijderd kunnen ze razendsnel worden opgeladen in het opberg- en oplaadetui. Na tien minuten laadtijd in dit etui zijn ze alweer goed voor ongeveer een uur aan luisterplezier.

Teufel Airy Tws2: meer kleuren

De Airy Tws 2 is via www.teufel.nl verkrijgbaar voor een prijs van net geen 100 euro in de kleuren Pure White, Night Black, Ruby Red, Sage Green en Space Blue.

MERK

EDITORS' CHOICE