NIEUWSLenco

Lenco HPB-830GY: van gerecyclede materialen gemaakte draadloze over-ear hoofdtelefoon met ANC

Sinan Kökbugur | 22 februari 2024 | Fotografie Fabrikant | Lenco

Onder de merknaam Lenco worden niet alleen draaitafels aangeboden maar o.a. ook hoofdtelefoons. De nieuwe HPB-830GY is een draadloos model met ANC en een lange speelduur en hij is niet alleen goedkoop, maar ook milieuvriendelijk dankzij het gebruik van gerecyclede materialen.

Lenco HPB-830GY

De draadloze over-ear Lenco HPB-830GY heeft een duurzame behuizing gemaakt van gerecycled ABS en tarwevezels en wordt geleverd met een mooie Lenco opbergtas en een USB-C kabel. De HPB-830GY beschikt over een accu met een opgegeven speelduur tot 60 uur wanneer Bluetooth is ingeschakeld. Als alleen Active Noise Cancelling (ANC) is ingeschakeld, gaat de batterij ongeveer 45 uur mee. Bij zowel ANC als Bluetooth is de maximale batterijduur 30 uur. De HPB-830Y heeft Bluetooth versie 5.3 aan boord.

De hoofdtelefoon is volgens de fabrikant bijzonder milieuvriendelijk, maar biedt tegelijkertijd ook een goed draagcomfort door de oorkussens die bekleed zijn met kunstleer en hoogwaardig en gedetailleerd geluid. Lenco levert een app waarmee de gebruiker een tienbands equalizer tot zijn beschikking krijgt om het geluid te personaliseren. De oorschelpen zijn draaibaar en de hoofdtelefoon kan worden opgevouwen zodat hij weinig ruimte inneemt.

De bedieningsknoppen zijn geplaatst aan de achterkant van de linkeroorschelp.Natuurlijk kan ook handsfree worden gebeld. Voorts belooft Lenco een lage latentie en dat interessant voor gebruikers die de hoofdtelefoon gebruiken voor het spellen van computerspelletjes.

Volgens de fabrikant wordt de nieuwe Lenco hoofdtelefoon HPB-830GY ook geleverd in een doos van recyclebaar karton. De over-ear HPB-830GY is nu verkrijgbaar voor 80 euro.


EDITORS' CHOICE