Hifi Studio Wilbert heeft CH Precision in het assortiment opgenomen

Redactie Hifi.nl | 07 februari 2024 | Fotografie Fabrikant

De in Utrecht gevestigde audiodealer Hifi Studio Wilbert heeft de producten van de Zwitserse fabrikant CH Precision in zijn assortiment opgenomen. Een product van CH Precision biedt een natuurlijkheid in klank gecombineerd met een ongekende energie en autoriteit. Volgens Hifi Studio Wilbert is sprake van een nieuwe klankwerkelijkheid.

CH Precision bij Hifi Studio Wilbert

“Omdat we samen met onze klanten verder groeien en de lat noodzakelijkerwijs weer wat hoger willen leggen hebben we CH Precision toegevoegd aan onze collectie. We zijn echt wat gewend bij Studio Wilbert, maar dit is een nieuwe klankwerkelijkheid. Een CH-Precision product biedt een natuurlijkheid in klank gecombineerd met een ongekende energie en autoriteit. Het is werkelijk “next level”. Zo schoon, open, groot, stil en mét souplesse. Het is Zwitserse precisie tot het uiterste,” aldus de toelichting van Hifi Studio Wilbert.

Het Zwitserse CH Precision maakt digitale en analoge high end audioproducten. Het bedrijf is opgericht in mei 2009 door Florian Cossy en Thierry Heeb. Beiden mannen hebben hun sporen in de high end audiowereld verdiend bij o.a. Goldmund en Anagram. Zij zijn vanaf 2009 samen aan het werk om baanbrekende vindingen en concepten in audio beschikbaar te maken voor muziekliefhebbers.

CH Precision bouwt voor- en eindversterkers, geïntegreerde versterkers, phono-versterkers, (SA)CD-spelers, masterklokken en voedingen. Zonder uitzondering bezitten ze de Non-Plus-Ultra status. Meer weten? Kijk dan op de website van CH Precision of de CH Precision pagina van Hifi Studio Wilbert.

Lees ook onze recensie over de CH Precision l1 geïntegreerde versterker.

Adres en contactgegevens Hifi Studio Wilbert

Hifi Studio Wilbert
Korte Jansstraat 11
3512 GM Utrecht

Tel: +31(0)30 231 9874
Website: www.wilbert.nl

Openingstijden:
Dinsdag op afspraak
Woensdag, donderdag, vrijdag 10:00u-17:30u
Zaterdag 10:00u-17:00u


EDITORS' CHOICE