NIEUWSTeufel

De Teufel Rockster Go 2 vergezelt je tot in het zwembad

De in de Duitse hoofdstad Berlijn gevestigde audiofabrikant Teufel heeft de Rockster Go 2 gelanceerd, een draadloze luidspreker die nadrukkelijk bedoeld is voor gebruik buitenshuis, hoewel hij binnenshuis natuurlijk ook gebruikt zou kunnen worden. De behuizing van de Rockster Go 2 is robuust en bestand tegen onderdompeling in een zwembad. De koper kan kiezen uit drie verschillende uitvoeringen.

Teufel Rockster Go2: luidspreker die niet kan verzuipen

De Rockster Go 2 biedt alles wat je nodig hebt om op avontuur te gaan: prestatievermogen, een lange werkduur en veerkracht. Binnen de robuuste behuizing met een rubberen rand zorgen twee full-range drivers voor onvervalst stereogeluid. Het markante passieve basmembraan aan de voorzijde van de speaker staat garant voor een vol basgeluid. De door Teufel in eigen beheer ontwikkelde Dynamore technologie kan met een druk op een knop worden geactiveerd om het stereopanorama duidelijk hoorbaar te vergroten, aldus de persverklaring van Teufel.

Een volledig opgeladen accu is bij middelhoog volume goed voor een speelduur van zo’n 15 uur. Maar als de spaarstand is geactiveerd, bedraagt die bij hetzelfde volume meer dan 28 uur. Opladen gaat via de USB-C poort aan de zijkant.

Waar de oplaadpoort van zijn voorganger nog met een rubberen kapje tegen spatwater moest worden beschermd, is de Rockster Go 2 stof- en waterdicht volgens beschermingsklasse IP67. Dat betekent dat je ook in de stromende regen naar muziek kunt luisteren en er geen nood aan de man is als de luidspreker in het zwembad valt. Modder of zand op je luidspreker? Geen probleem. Spoel hem gewoon af onder de kraan.

De Party Link-functie maakt het mogelijk om twee exemplaren van de Rockster Go 2 als stereoset de configureren. En als dat niet genoeg is, kunnen er tot maar liefst 100 exemplaren via bluetooth in serie worden geschakeld. De Rockster Go 2 wordt geleverd met een handige flexibele draagriem, zodat je de luidspreker met één hand kunt dragen of bijvoorbeeld aan een rugzak kunt bevestigen. Aan de onderzijde bevindt zich een onopvallende schroefdraad in het standaard 1/4-inch formaat dat ook voor camera’s en action cams wordt gebruikt. Daarmee komt er bijna geen einde aan de bevestigingsmogelijkheden. In de winkel zijn statieven en houders voor alle denkbare situaties verkrijgbaar.

Teufel Rockster Go2: prijs en leveringsinformatie

De Teufel RocksterGo 2 is per direct in drie uitvoeringen verkrijgbaar. Naast de kleurencombinatie Black & Red van zijn voorganger is de Rockster Go 2 verkrijgbaar in de stijlvolle combi Grey & Black. Wie grijs zelfs nog te kleurig vindt, kan kiezen voor een volledig zwarte variant in de kleur Night Black.

De Rockster Go 2 is verkrijgbaar via teufelaudio.nl voor net geen 150 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE