NIEUWSPhilips

Philips TAB6309: klein formaat soundbar

De nieuwe TAB6309 soundbar van Philips is de perfecte partner voor elke TV, zelfs bij modellen die staan op een lagere voet. De soundbar is immers maar 37 millimeter hoog. De soundbar biedt een bioscoopgeluid ervaring zonder het risico dat het een deel van het scherm blokkeert dankzij zijn uitzonderlijk lage profiel. Buiten de gebruikelijke plaatsing voor de tv kan de soundbar ook zeer eenvoudig aan de muur worden gemonteerd.

Philips TAB6309

Ondanks de beperkte hoogte van de Philips TAB6309 geeft de soundbar een hoogwaardige 3D en ruimtelijke geluidservaring dankzij de integratie van zowel Dolby Atmos- als DTS Virtual:X. De soundbar met 2.1-kanalen systeem heeft een krachtige maximale output van 320 Watt. Daarnaast is de bijbehorende krachtige draadloze subwoofer ook ultra-compact van formaat en kan deze zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst. Hiermee is hij eenvoudig minder zichtbaar in de ruimte te plaatsen.

Qua connectiviteit zijn de specificaties van de soundbar uitstekend met HDMI eARC, optisch, Aux-in en USB-afspelen. Het Philips EasyLINK-systeem stelt je in staat om je Philips TV en soundbar met één afstandsbediening te bedienen. Draadloze connectiviteit omvat Bluetooth 5.3 en LE Audio-ondersteuning - voor een robuustere en stabielere verbinding met betere geluidskwaliteit en minder latency.

De instellingen van de Philips TAB6309 soundbar kunnen naar wens worden aangepast via de Philips Home Entertainment App - of via de afstandsbediening - met vier EQ-modi (zoals een Stadion EQ-modus waarin je wordt ondergedompeld in omgevingsgeluid, alsof je in het stadion zit) en een “Dialogue Enhancement-modus” voor glasheldere dialogen.

Philips TAB5309

De tweede nieuwe soundbar in het assortiment van 2024 is de Philips TAB5309, die ook compact is vormgegeven dankzij zijn beperkte breedte van 766 millimeter. De prestaties zijn nog steeds even indrukwekkend ruimtevullend als bij een product met een meer gebruikelijke breedte dankzij compatibiliteit met DTS Virtual:X en Dolby Digital Plus. De compacte soundbar heeft een hoge maximale output van 240 Watt in een 2.1-systeem met een krachtige compacte draadloze subwoofer.

Philips TAB5109

Tot slot, voor mensen die bioscoopgeluid willen in kleinere kamers (en veelal in combinatie met kleinere tv’s) of gewoon hun tv-geluid aanzienlijk willen verbeteren zonder een grote soundbar, is het derde nieuwe model de Philips TAB5109. De TAB5109 is een betaalbare en compact 2.0-systeem - met een breedte van 766 millimeter - met een maximale output van 120 Watt en voorzien van DTS Virtual X en Dolby Digital Plus.

Connectiviteit van zowel TAB5209 en TAB5109 omvat HDMI ARC, optisch Aux-in en USB, terwijl draadloze verbinding Bluetooth 5.3 en LE Audio-ondersteuning omvat.

Prijzen en leveringsinformatie zijn nog niet bekend gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE