NIEUWSHisense

Hisense toont 110UX Mini LED en Ultra Slim 4K Laser TV op CES 2024

Televisiemerk Hisense heeft TV-innovaties aan het publiek getoond tijdens de CES 2024. Het merk introduceerde nieuwe TV’s in de ULED X serie met een hoofdrol voor de 110UX Mini LED TV. De pionier op het gebied van Laser TV-innovaties introduceerde ’s werelds eerste 8K Sonic Screen Laser TV en de eerste Ultra Black Screen Laser TV.

Hisense ULED X TV voor smart thuisentertainment

Hisense verlegt naar eigen zeggen de grenzen van Mini LED opnieuw met nieuwe introducties in de Smart TV line-up. Hieronder een kort overzicht van de meest recente producten van Hisense.

110UX, bekroond met een CES Innovation Award, is een Mini LED TV met een verbluffende piekhelderheid tot 10.000 nits. Deze TV introduceert een nieuw niveau van displayprecisie en -prestaties door meer dan 40.000 backlightzones te integreren in één 110-inch scherm, waardoor backlight bleed wordt geminimaliseerd en het contrast meetbaar wordt verhoogd.

98UX Mini LED TV biedt 10.000+ lokale dimzones, die zorgen voor een nauwkeurige lichtregeling en meeslepend contrast. Met een krachtige 5.000 nits piekhelderheid is de 98UX ontworpen om rijke lagen en toonaangevende beeldkwaliteit te leveren.

75UX heeft een diepte van minder dan 14 millimeter en is daarmee Hisense's dunste Mini LED TV ooit. Het design is een primeur in de industrie en een gedurfd statement dat perfect aansluit bij de nieuwste woontrends. Naast een ultradun profiel zorgen 5.000 dimzones voor een ongeëvenaard contrast.

CanvasTV is een beeldscherm met een unieke balans tussen technologie, kunst en personalisatie. Dankzij de unieke zero-gap muurbevestiging hangt hij vlak tegen de muur en integreert hij moeiteloos in elke woonruimte.

Laser TV-innovaties: op CES 2024 blijft Hisense voorop lopen in technologische innovatie door 's werelds eerste 8K Sonic Screen Laser TV te introduceren, met het grootste sonische scherm met 3,4 m2 geluidsoppervlak en 100.000+ geluidseenheden.

De nieuwe Rollable Laser TV van Hisense zorgt voor een revolutie in het kijken naar grote schermen en gaat verder dan de beperkingen van traditionele installaties. Door het naadloos oprollen en verbergen van het Laser omgevingslicht afstotende scherm, wordt een hoogwaardige kijkervaring geboden en is mogelijk om het scherm te verbergen wanneer het niet in gebruik is.

Op de Hisense-stand is ook de Ultra Slim 4K Laser TV met Compact Laser Engine en Ultra Slim Display Technology te zien - de kleinste 4K Laser TV in de industrie. Het ultraslanke scherm is slechts 1,57 centimeter diep en weegt 7,5 kilogram.

Hisense heeft ook opnieuw gedefinieerd wat mogelijk is voor Laser TV’s op het gebied van hoog dynamisch bereik, helderheid, contrast en visuele diepte; s’Werelds eerste Ultra Black Screen Laser TV bevat micro-nano, anti-glare filmtechnologie die de efficiëntie van het lichtgebruik met 50% verbetert - wat ongekende verbeteringen oplevert in de helderheid en het contrast van het scherm.

De Dynamic Light Steering Laser TV van Hisense, die gebruik maakt van Barco™ Bright-technologie, biedt een ongeëvenaarde helderheid en contrast en voldoet aan de vraag van de consument naar een superieur beeld, ongeacht de instelling - helder, donker en alles daartussenin.

Automobile Laser Display voor de auto-industrie: Hisense toonde ook zijn geavanceerde displaytechnologie voor de auto-industrie. De Automobile Laser Display simuleert een volledige ervaring in het voertuig met behulp van geavanceerde laserprojectietechnologie en werd bekroond met een CES 2024 Innovation Award Honoree. Hisense's AR Heads-Up Display (HUD) integreert holografische technologie en TriChroma drievoudige laserprojectie, waardoor de voorruit van het voertuig verandert in een informatiehub die bestuurders gelijktijdig virtuele beelden en de echte omgeving laat zien via multidirectionele displays in hoge resolutie, die een opmerkelijke transparantie bieden. De AR HUD breidt zijn mogelijkheden ook uit naar de buitenkant, door projectieapparatuur voor koplampen te integreren voor veiligheidsherinneringen en het optische pad te stroomlijnen voor verbeterde AR HUD-prestaties.

Prijzen  leveringsinformatie m.b.t. de nieuwe televisies zijn nog niet bekend gemaakt. Meer weten? Kijk dan op de website van Hisense.


EDITORS' CHOICE