Audio-Technica lanceert draadloze in-ear hoofdtelefoon ATH-TWX7

Het Japanse Audio-Technica heeft een nieuwe draadloze in-ear hoofdtelefoon aangekondigd genaamd ATH-TWX7. De drivers van de ATH-TWX7 hebben een diameter van 5,8 millimeter en zijn afkomstig uit het paradepaardje ATH-TWX9 waardoor ze volgens de fabrikant een gedetailleerde muziekweergave garanderen. De verkoop begint op 9 februari a.s. en de koper kan kiezen uit drie uitvoeringen.

Audio-Technica ATH-TWX7

De digitale hybride technologie voor ruisonderdrukking van de ATH-TWX7 elimineert ongewenste ruis en levert kristalheldere geluidsprestaties. Bovendien kunnen gebruikers met slechts één tik op het oortje hun audio verder aanpassen en eenvoudig schakelen tussen de transparantie- en spraakmodus en de unieke soundscapemodus. De soundscapemodus produceert geluiden om gebruikers te helpen zich te concentreren, te mediteren of zich te ontspannen. Wat dat precies inhoudt staat niet verder toegelicht in het persbericht van Audio-Technica.

De ingebouwde MEMS-microfoons worden gecombineerd met beamforming-technologie in beide oortjes, waardoor de stem van de spreker altijd luid en duidelijk wordt gehoord, zelfs in lawaaierige omgevingen. De oortjes bieden twee gespreksmodi. De ene is ‘Natuurlijk’ voor stillere omgevingen en de andere is ‘Ruisonderdrukking’ voor luidruchtige omgevingen, zodat gebruikers elkaar nog steeds kunnen verstaan.

De oortjes hebben volgens de ontwerpers een comfortabele pasvorm en bieden ongeveer 6,5 uur afspeeltijd. De oplaad- en opbergdoos geeft maximaal 20 uur afspeelduur. De ATH-TWX7 is gecertificeerd volgens IPX4 zodat ze zonder moeite regen, water en zweet kunnen trotseren. De Audio-Technica Connect-app geeft toegang tot talrijke extra functies, zoals lage latentiemodus, omgevings-controle, toonregeling, aanraaksensorinstellingen en meer.

De ATH-TWX7 is straks verkrijgbaar in de kleuren Ash Black (BK) en Rich White (WH) en de exclusieve kleur Stone Gray (GY). Deze laatste is alleen verkrijgbaar via de website van Auido-Technica.

De nieuwe oortjes van Audio-Technica zijn vanaf 9 januari 2024 verkrijgbaar op www.audio-technica.com voor de adviesprijs van net geen 220 euro.

Audio-Technica ATH-TWX7: technische eigenschappen 

  • Met de oproeptestfunctie kunnen gebruikers de toon en helderheid van hun stem op elk gewenst moment controleren.
  • Compatibel met de LDAC-codec, waardoor 24-bits/96 kHz-audiobestanden kunnen worden afgespeeld.
  • De Private Timer-functie biedt geavanceerd persoonlijk tijdbeheer.
  • Dankzij Multipoint Pairing kunt u met twee Bluetoothapparaten tegelijk verbinding maken.
  • Geleverd met twee sets pasvormen is de maten XS, S, M en L, d.w.z. zachte pasvormen voor meer comfort tijdens lange luistersessies en standaard eartips voor een betere pasvorm.
  • Inclusief USB-A/USB-C-oplaadkabel van 30 centimeter

MERK

EDITORS' CHOICE