NIEUWSVortex Hifi

Vortex HiFi HFO Plugs Sigma

Op de Dutch Audio Event 2023 wist Daluso met de nieuwste en diverse andere Vortex HiFi producten op een HiFi-setje van 800 euro een - naar Daluso’s begrippen - bijzonder indrukwekkende muziekweergave ten gehore te brengen. In de demo's waren de hoofdverantwoordelijken de Vortex HiFi HFO Plugs Sigma en de Ground Optimizers MK2 P.I. en Sigma.

Het totale Vortex HiFi-concept brengt je naar tot nu toe ongekende niveaus van muziekbeleving bij zowel eenvoudige audio- en visuele systemen, tot en met de High End van het allerhoogste niveau. De HFO Plugs Sigma en de Ground Optimizers zijn geen apparaten in kastvorm, maar enkel goed plaatsbare plug-in producten die diverse, op elkaar afgestemde Vortex HiFi technologieen herbergen. Voor je eerste grote serieuze stappen worden de beiden door Daluso onvoorwaardelijk aangeprezen.

De HFO Plugs Sigma zijn nog maar net beschikbaar. Ondanks hun bescheiden formaat herbergen zij vier Vortex HiFi technologiën, die alle door hun specifieke werkwijze bijdragen aan toch bijzondere verbeteringen in geluid en waarneming.

Ed Doggen - Daluso: “We gaan geen moeilijke discussies voeren over de verschillende werkingen van de HFO Plugs Sigma, aangezien de fabrikant daar toch niet veel over kwijt wil, en omdat het een te ingewikkelde materie is. Op een bierviltje valt het niet uit te leggen … bij lange na niet. Het oogt allemaal nogal eenvoudig, maar de werking is welhaast fenomenaal. Ga gewoon luisteren en laat je verrassen, zoals we dat al jaren zeggen voor de Harmonix Tuning Devices. Gewoon installeren, even kort de tijd gunnen om in te spelen, en vervolgens alsmaar genieten van je muziek. Echt niet te versmaden.”

Prijzen:
HFO Power Plugs Sigma: 1.200 euro per set van twee
HFO RCA en XLR Plugs Sigma: 800 euro per set van twee
Verder zijn er ook nog de HFO RJ45 Plugs, HFO USB A/B/C Plugs en HFO HDMI Plugs Sigma.

MERK

EDITORS' CHOICE