Winactie Audio-Technica M50xBT2 in cool ICE BLUE

Redactie Hifi.nl | 08 december 2023 | Audio-Technica

De Audio-Technica ATH-M50xBT2 is de tweede generatie van de veelgeprezen draadloze over-ear hoofdtelefoon van de M-serie van deze hoofdtelefoonspecialist. Naast zijn draadloze ontwerp heeft hij drivers met een 45mm groot diafragma, waardoor luisteraars kunnen genieten van de klanksignatuur van de legendarische ATH-M50x-studiohoofdtelefoon. Bovendien zijn voor deze update ook meerdere functies verbeterd: stemmen worden beter opgepikt voor een nog hogere gesprekskwaliteit, de USB-aansluiting is verbeterd en Multipoint Pairing werd toegevoegd. En het mooiste: jij kan 'm winnen!

*Update 1 januari: deze oproep is gesloten, de winnaar krijgt bericht!

Uiteraard geven we niet zomaar een willekeurige hoofdtelefoon weg. Ten eerste hebben we een exclusieve special edition weten te bemachtigen, die in een sterk gelimiteerde oplage op de markt is verschenen. Daarnaast zijn we er uitgebreid zelf mee aan de slag gegaan. "Een goede bouwkwaliteit, een uitstekend batterijleven, ondersteuning voor LDAC en een evenwichtigere weergave met voldoende detail maken de ATH-M50xBT2 draadloze koptelefoon een uitstekende keuze voor onderweg maar ook thuis", zo luidde de conclusie van onze bevindingen, samengevat vanuit onze review van de Audio-Technica ATH-M50xBT2.

Wil jij kans maken op deze bijzondere uitvoering van de ATH-M50xBT2? Laat dan in het contactformulier niet alleen je naam en e-mailadres achter, maar ook dé reden waarom precies jij deze draadloze hoofdtelefoon in spectaculair 'ICE BLUE' zou moeten winnen. De actie loopt tot het einde van het jaar, de winnaar krijgt in week 1 bericht. Benieuwd wat je met deze ATH-M50xBT2 zoal in huis haalt? Lees dan onder het formulier verder!

*Update 1 januari: deze oproep is gesloten, de winnaar krijgt bericht!

MERK

EDITORS' CHOICE