NIEUWST+A

Livet Audio is vanaf 1 dec. 2023 exclusief vertegenwoordiger van T + A in de Benelux

Redactie Hifi.nl | 04 december 2023 | Fotografie Fabrikant | T+A

Het in Nederland gevestigde Livet Audio zal vanaf 1 december 2023 de exclusieve vertegenwoordiging van de Duitse audiofabrikant T + A op zich nemen in de Benelux. T + A, gevestigd in het Duitse Herford, staat bekend als een vooraanstaande fabrikant van hoogwaardige handgemaakte audioproducten.

Het assortiment van de Duitse fabrikant T + A (Theorie und Anwendung) omvat hoogwaardige versterkers, DA-converters's, vooruitstrevende streamers en eersteklas luidsprekers. Elk product belichaamt de passie van het bedrijf voor het bouwen van akoestische meesterwerken. Oprichter Dr. Siegfried Amft benadrukt: “Wij bouwen geen massaproducten, wij bouwen akoestische schatten, wij bouwen hartslagen, kippenvel en enthousiasme!”

Al sinds de oprichting in 1978 door Dr. Siegfried Amft, heeft T + A zich toegewijd aan het ontwikkelen van nieuwe technologieën in plaats van het benutten van de bestaande. Met een team van vijftien ontwikkelaars die dagelijks werken aan innovatieve ontwerpen, blijft T + A trouw aan zijn erfenis van Duits vakmanschap en precisie.

Livet Audio, onder leiding van Leo Heijmans, zal de vertegenwoordiging van T + A in de Benelux verzorgen. Livet Audio vertegenwoordigt, naast T + A, ook de merken Piega, Inakustik en Hifi Rose in Nederland.

Meer weten over de producten van T + A? Ga dan naar de website van T + A of de website van Livet Audio.

MERK

EDITORS' CHOICE