NIEUWSHiFi Rose

Primeur HiFi Rose RA280: nieuwe geintegreerde versterker op Audio Show iEar' 2023

Redactie Hifi.nl | 18 november 2023 | HiFi Rose

De derde zaterdagochtend in november, dat kan maar één ding betekenen: we zijn weer neergestreken in de persruimte van het Willem II stadion in Tilburg voor de verslaggeving van de Audio Show iEar'. Een volledig dekkend verslag van de hand van collega Jamie lees je komende week, inclusief volop sfeerbeelden en een fraaie video, maar vanuit deze ruimte kunnen we alvast wat shownieuwtjes gaan delen. Of, specifieker, de eerste showprimeurs. Dat zijn er namelijk genoeg!

Daarnaast gaan we natuurlijk tijdens het weekend met de Audio Show iEar' HIFI Awards aan de slag. Een team van onze redactie jureert vandaag voor de drie redactionele awards (foto onder) die we vanavond tijdens een feestelijk diner uit zullen reiken, terwijl onze lezers en de bezoekers van de show tot zaterdagavond 18.00 uur op de publieksprijzen kunnen stemmen.

Uiteraard vind je een overzicht van alle winnaars ook dit weekend nog online, maar voor nu gaan we de persruimte gebruiken voor de eerste shownieuwtjes. Te beginnen bij...

Hifi Rose RA280

Wie de Primeurs-sectie van de Audio Show iEar'-website erop nageslagen heeft, kon het al gezien hebben. Er zijn aardig wat productintroducties in het Willem II stadion te vinden dit weekend, en de eerste die we vanmorgen troffen spant misschien wel meteen de kroon. De Hifi Rose RA280 geïntegreerde versterker is namelijk zó nieuw, dat de fabrikant er op de eigen website nog niets over gemeld heeft. Gelukkig weet kersverse importeur Leo Heijmans (óók nog niet op de website vermeld) ons op de wenken te bedienen, dus bij dezen behalve de allereerste productfoto ook een heel handig overzichtje met specs van de jongste telg van de streamingspecialist.

De samenvatting: de nieuwste van Hifi Rose is een bijna 10 kilo zware, roestvrijstalen 'Pure Sound' geïntegreerde versterker uit solide aluminium die 250 Watt per stereokanaal levert aan zowel 4 als 8 ohm.  

MERK

EDITORS' CHOICE