NIEUWSVitus Audio

Vitus Audio RI-101 Mk.II is Roon Ready

Het Deense audiobedrijf Vitus Audio heeft het certificeringsproces van Roon Labs doorlopen om zijn geïntegreerde versterker RI-101 Mk.II geschikt te maken voor gebruik met de software van Roon Labs. De RI-101 Mk.II is Roon Ready.

Vitus Audio RI-101 Mk.II

Voor een netwerkspeler of versterker met streaming-functies geldt dat de bediening prettig en logisch moet zijn. De eerste prioriteit is volgens Vitus Audio natuurlijk de gebruikerservaring: de intuïtiviteit van de gebruikersinterface, de snelheid van de software, de kwaliteit van de weergave enz. en daarnaast alle extra functies die een aduioproduct kunnen onderscheiden en die gebruikerservaring kunnen verbeteren.

Vitus Audio geeft de volgende toelichting waarom de RI-101 Mk.II geschikt is gemaakt voor het gebruik van de software van Roon Labs: “een van de belangrijkste manieren waarop Roon zich onderscheidt van hun concurrenten is via hun algoritme voor het ontdekken van nieuwe muziek. Laten we eerlijk zijn, een van de belangrijkste doelstellingen van streaming is de mogelijkheid – en de eenvoud – om nieuwe albums, artiesten en nummers te ontdekken binnen een genre dat wordt gedreven door je muzieksmaak.

Het is duidelijk te zien dat de gebruikerservaring erg belangrijk is voor Roon. Hun eisen om Roon Ready-gecertificeerd te worden, omvatten een zeer lange lijst van verschillende aspecten die een fabrikant in zijn producten moet inbouwen. Deze uitgebreide lijst zorgt ervoor dat de gebruikerservaring altijd top is, en zorgt er ook voor dat Roon snel kan schakelen wanneer er zich problemen voordoen in het veld.

Dit is een van de redenen waarom we de reis zijn begonnen om de RI-101 Mk.II geïntegreerde versterker Roon Ready te maken. Het proces om de RI-101 Mk.II te certificeren was niet eenvoudig. Als fabrikant die evenveel, zo niet meer, geeft om de klantervaring, wisten we echter dat certificering absoluut essentieel was. We zijn verheugd dat we eindelijk de eerste van onze vele producten hebben laten certificeren.

Hoewel het een lang proces is geweest, is het een interessante reis geweest. Het heeft ons nieuwe manieren gegeven om na te denken over gebruikerservaring en probleemoplossing, en dit zal ons in staat stellen om de kwaliteit van onze producten te blijven verhogen, intuïtieve ervaringen voor de klant te creëren en onze producten steeds beter te maken.”

Meer weten? Kijk dan op de website van Vitus Audio.

MERK

EDITORS' CHOICE