NIEUWSHans Audio

Hans Audio in Hoorn breidt assortiment uit met bekende topmerken en opvallende nieuwkomers

Redactie Hifi.nl | 14 november 2023 | Fotografie Fabrikant

De in Hoorn gevestigde audiodealer Hans Audio heeft zijn assortiment uitgebreid, zowel in de winkel als op de website. De uitbreiding sluit naadloos aan bij het huidige aanbod van kwaliteitsaudio en geeft geïnteresseerden de kans om aansprekende audiocomponenten met elkaar te vergelijken.

“Luxman, Bryston en Audio Research zijn fabrikanten al vele decennia fantastische klinkend hifi maken”, zo vertelt Hans Veerman van Hans Audio. “Geïnteresseerden kunnen dat nu horen naast andere topmerken als Krell, Mark Levinson, Audio Analogue, Moon en Accuphase. Met de verbreding van het aanbod kan de muziekliefhebber bij ons nog beter een keuze maken die aansluit op zijn of haar wensen en persoonlijke smaak.”

Naast het aanbod van bekende topmerken heeft Hans Audio ook gekozen voor nieuwkomer Eversolo. Ontstaan uit Zidoo Technology bracht dit Chinese bedrijf dit jaar zeer betaalbare netwerkspelers, DACs en een hoofdtelefoonversterker op de markt die menigeen zeer positief verraste wat betreft de zeer goede bouw- en bedieningskwaliteit en opvallend goede klank.

Lees ook onze recensie over de Eversolo DMP-A6.

Een andere nieuwkomer is QLN. Het Zweedse luidsprekermerk bestaat al lange tijd maar werd in Nederland lange tijd over het hoofd gezien. “Onterecht”, vindt Hans Veerman, ”zo is de Prestige One een ongelooflijk goed klinkende monitor die ook nog eens door veel verschillende versterkers uitstekend aanstuurbaar is. Een stevige concurrent voor andere luidsprekers in zijn prijsklasse, inclusief vloerstaanders!”

Lees ook onze recensie over de Qln Prestige Three.

Meubels van het Slowaakse Neo High End zijn ook opgenomen in het aanbod van Hans Audio. Neo High End begon enige jaren geleden in het interieurontwerp maar spitste zich toe op fraaie audiomeubels. Deze worden met veel gevoel voor functionaliteit, kwaliteit en ontwerp in eigen atelier gemaakt. De aantrekkelijke prijs maakt de meubels van Neo High End bereikbaar voor een grote groep muziekliefhebbers.

De filosofie van Hans Audio is om de klant zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden zodat de klant het maximale muzikale rendement haalt bij het aanschaffen van audioapparatuur. Hans Veerman licht toe: “met het nieuwe aanbod zijn wij als winkel met luisterruimtes een meerwaarde en kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.”

Adres en contactgegevens Hans Audio

Hans Audio
Stationsweg 6-7
1621 HZ Hoorn
Tel.: 0229 – 765 950
Website: https://www.hansaudio.nl
E-mail: info@hansaudio.nlEDITORS' CHOICE