NIEUWSConcepts

Workshops bij audiodealer Concepts op dond. 9 nov. en zat. 18 nov. a.s.

Redactie Hifi.nl | 09 november 2023 | Fotografie Fabrikant

De in de Belgische plaats Zottegem gevestigde audiodealer Concepts zal op donderdag 9 november a.s. een demonstratie verzorgen van de producten van de Britse fabrikant Rega Research. Op zaterdag 18 november a.s. volgt een demonstratie door Dominique Dendooven over optimalisatie en de inzet van allerlei accessoires. De toegang voor beide workshops is vrij maar inschrijving wordt op prijs gesteld zodat Concepts de bezoekerstroom kan inschatten.

Donderdag 9 november 2023: ontdek het volledige gamma van het Britse Rega

Audiodealer Concepts zal de line-up en technologie die de Britse audiofabrikant REGA al meer dan vijftig jaar toepast presenteren met gebruik van Rega versterkers en phono voorversterkers. De sessie begint om 18:00 uur en duurt ongeveer een uur. Na afloop is er gelegenheid voor vragen en demonstraties.

Zaterdag 18 november 2023: kunnen accessoires daadwerkelijk bijdragen aan een verhoogde muziekbeleving?

Op zaterdag 18/11 komt Dominique Dendooven, een vooraanstaande expert in het optimaliseren van audio-ervaringen, gedureende twee sessies bij Concepts de cruciale rol van kabels, meubelopstellingen, audio hacks, etc. uitleggen. Dit evenement markeert tevens de Belgische primeur voor de presentatie en demonstratie van Montaudio-producten. Dominique zal het onder andere hebben over de optimale plaatsing van luidsprekers, het belang van akoestiek in de ruimte, cable tuning en de invloed op geluidskwaliteit, power conditioning en hoe het de prestaties kan verbeteren en ten slotte essentiële accessoires voor de beste muziekbeleving

Er zijn zullen twee sessies zijn, t.w. de eerste die begint om 10:00 uur en de tweede die begint om 14:00 uur.

De toegang voor de workshops en demonstraties op beide dagen is vrij, maar belangstellenden wordt verzocht om zich van tevoren in te schrijven via de website van Concepts.

Adres en contactgegevens

Concepts
Wolvenstraat 2
9620 Zottegem

Tel.: +32 9 360 55 22
E-mail: info@concepts.be
Website: https://concepts.be/


EDITORS' CHOICE