How Low Can You Go: de JL Audio Show bij Alpha High End op 25 en 26 nov. a.s.

Op 25 en 26 november a.s. zal de vestiging van Alpha High End in Brasschaat subwoofers van het Amerikaanse JL Audio demonstreren. Biedt een subwoofer meerwaarde in een tweekanaals of meerkanaals opstelling? Het team van Alpha High End gaat het laten horen.

Subwoofers van JL Audio bij Alpha High End: “How Low Can You Go?”

JL Audio is opgericht in 1975 te Hollywood, Florida USA met initieel de car audio in het vizier waar ze zeer snel tot de referentie werden in de IASCA car audio competities die ze in de USA houden. In 2004 betreden ze de home audio met de Gotham en Fathom subwoofers die meteen zeer succesvol zijn en met liefde door de muziek en film afficionado’s omarmd worden.

Het JL gamma is intussen uitgebreid met modellen die in alle budgetten passen met nog steeds een zeer hoog kwaliteitsgehalte. Alpha High End zal verschillende modellen in alle prijssegmenten demonstreren. Aan de absolute top staat de Gotham V2 met zijn prijskaartje van 22.500 euro, zeker niet de meest evidente. Maar ook de Dominion serie startend bij 1.100 euro, daartussen de Fathom reeks (vanaf 4.500 euro) en de zeer populaire E reeks (vanaf 2.150 euro).

Subwoofers van JL Audio bij Alpha High End: doel van de show

Het doel van de demonstratie is het verschil te laten horen tussen een set luidsprekers die wel of geen bijstand krijgen van een subwoofer. De vermaarde Bowers & Wilkins 801 D4 is zeker geen watje op gebied van laagweergave. Wat voegt een subwoofer daar nog aan toe? Ga het zelf horen bij Alpha High End.

Meer uitleg wat er gebeurt in ons gehoor wanneer er door beter laag ook de rest beter wordt en hoe verschilt JL Audio in zijn werkwijze van de andere bouwers van subwoofers. Verder in andere set ups komen alle reeksen van JL Audio aan bod met een breed scala van luidsprekers.

“Zoals steeds, geen commerciële blabla gewoon veel muziek, goede sfeer, hapje, drankje en ontmoeten van gelijkgezinde muziekliefhebbers,” aldus de uitnodiging van Alpha High End.

De luistershow vindt plaats te Brasschaat, Bredabaan 1031, op zaterdag 25 en zondag 26 november 2023 van 10:00 uur tot 17:00 uur en is uiteraard gratis. Parkeerplaatsen zijn vrij beschikbaar.

Meer weten? Kijk dan op de website van Alpha High End.EDITORS' CHOICE