NIEUWSSynthesis

Synthesis Roma 510AC Signature: geïntegreerde buizenversterker uit Italië

Sinan Kökbugur | 23 oktober 2023 | Fotografie Fabrikant | Synthesis | Importeur: Sensus Audio

Het Italiaanse audiobedrijf Synthesis heeft een nieuwe versie van zijn geïntegreerde versterker Roma 510AC uitgebracht. De Signature-versie heeft als extra een XLR-ingang en een draaitafelingang die geschikt is voor zowel MM-elementen als MC-elementen. De push-pull opstelling van twee eindbuizen per kanaal van het type KT88 is gebleven.

Synthesis Roma 510AC Signature

Het opgegeven maximale vermogen van de push-pull versterker Roma 510 AC Signature van het in Italië gevestigde Synthesis is 80 Watt per kanaal bij een luidsprekerimpedantie van zes Ohm. Elk kanaal heeft twee buizen van het type KT88 die bijstand krijgen van een 12BH7 die wordt gebruikt als driver. De dubbele triodes van het type ECC83 of 12AX7 worden gebruikt als ingangsbuis. De biasstroom van de uitgangsbuizen kan handmatig worden aangepast. Het gewicht van de versterker bedraagt twintig kilogram. De afmetingen zijn 410 x 420 x 235 millimeter (B x D x H).

Het belangrijkste verschil tussen de Roma 510AC Signature en de reguliere Roma 510 AC is de aanwezigheid van een gebalanceerde ingang (XLR) en een draaitafelingang die geschikt is voor MM-elementen en MC-elementen. Er zijn ook drie paar cinch-lijningangen en een voorversterkeruitgang

De geïntegreerde buizenversterker Synthesis Roma 510AC Signature zal op de Europese markt te koop zijn voor een winkelprijs van 5.700 euro. Een IR-afstandsbediening wordt meegeleverd.

MERK

EDITORS' CHOICE