NIEUWSPSB Speakers

PSB Speakers lanceert vernieuwde Imagine productlijn

De Canadese luidsprekerfabrikant PSB Speakers heeft zijn nieuwe generatie Imagine Series aangekondigd. De Imagine Series bestaat uit drie leden, d.w.z. monitormodel B50 en vloerstaanders T54 en T65. Het Canadese bedrijf stelt dat zijn Imagine Series “de beste prijs-kwaliteitverhouding zonder compromissen vertegenwoordigt in het portfolio van PSB-luidsprekers”. De levering zal in de loop van november gaan beginnen in een zwarte en witte uitvoering.

PSB Speakers Imagine

Volgens de ontwerpers heeft de Imagine productlijn een geavanceerd cross-overontwerp en techniek die rechtstreeks is geërfd van de vlaggenschip Synchrony-serie. De afgeschuinde randen en gepolijste aluminium accenten zijn afgekeken van de premium PWM-serie.

De vloerstaande Imagine T65 is het topmodel van de Imagine-serie. Het is een drieweg luidspreker die is voorzien van een 1-inch titanium dome-tweeter, een 5,25-inch middentoner en een tweetal 6,5-inch woofers. De conussen van de middentoner en woofers zijn gemaakt van geweven koolstofvezel. De basreflex behuizing heeft gepaarde slotpoorten aan de achterkant en afgestemde geïntegreerde wooferkamers. Het Linkwitz-Riley 4e-orde cross-overontwerp gebruik maakt van de natuurlijke roll-off punten van elke driver voor een naar eigen zegen nauwkeurige geluidscontrole.

De Imagine T54 heeft ook de 1-inch titanium tweeter. De middentoner en woofers zijn iets kleiner. De conussen zijn gemaakt van geweven koolstofvezel. De middentoner heeft een diameter van vier inch en de twee woofers hebben een diameter van 5,25 inch. Ook de T54 is een drieweg luidspreker met een basreflex behuizing met dubbele achterwaarts gerichte slotpoorten uit de PWM-serie.

De Imagine B50 is een tweeweg monitormodel met een 1-inch tweeter en 5,25-inch woofer. Het basreflex ontwerp heeft een naar achteren gerichte slotpoort. Optioneel kunnen passende statieven van het type AST-25 worden aangeschaft.

PSB’s PWM On-Wall luidsprekers zijn ontworpen om de Imagine-serie te ondersteunen voor het middenkanaal en de surroundkanalen in een meerkanaals opstelling. De aluminium sierringen en afgeschuinde randen van de Imagine-serie verbeteren niet alleen de visuele esthetiek, maar zorgen ook voor een harmonieuze visuele match met de PWM-serie om elke thuisbioscoop compleet te maken.

PSB Speakers Imagine: prijzen en leveringsinformatie

De nieuwe PSB Speakers Imagine Series is verkrijgbaar in de afwerkingen Satin White en Black. De eerste leveringen gaan naar verwachting in de loop van november 2023 gaan plaatsvinden.

PSB Speakers Imagine T65:  2.000 euro per paar
PSB Speakers Imagine T54:  1.500 euro per paar
PSB Speakers Imagine B50:     700 euro per paar

MERK

EDITORS' CHOICE