Luistershow met Sonus faber en Moon bij Hobo Hifi Den Haag op zat. 28 en zon. 29 okt. a.s.

De Haagsche vestiging van audiodealer Hobo Hifi zal in het weekend van 28 en 29 oktober a.s. een luistershow organiseren waarbij componenten van het Canadese Moon de vloerstaande luidsprekers type Amati van het Italiaanse Sonus faber zullen aansturen. Toegang is natuurlijk vrij en iedereen is welkom om de demonstratie bij te wonen.

Moon en Sonus faber show op zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2023 bij Hobo Hifi Den Haag

Canadese perfectie en Italiaanse verfijning komen in het laatste weekend van oktober samen in de winkel van Hobo Hifi in Den Haag. Daar nieuwe high end audioproducten van Moon en Sonus faber gecombineerd tot een welluidende symbiose die naar onze bescheiden mening de sterren van de spreekwoordelijke hemel speelt.

Van Moon zullen de 791 netwerkspeler annex voorversterker en 761 eindversterker hun opwachting maken, beiden afkomstig uit de nieuwe subliem afgewerkte North Collection. Veelzijdiger dan een Zwitsers zakmes en in staat om op zeer hoog niveau te musiceren.

De vernieuwde Homage-lijn van Sonus faber, te weten het type Amati 5G, zal het muzieksignaal van de componenten van Moon omzetten in bewegende lucht. De drieweg Amati 5G, het topmodel vloerstaande luidspreker uit de Homage lijn, bevat veel nieuwe technologieën en voegt traditie van pure luxe (echt met de hand vervaardigd vakwerk) samen met audiofiele perfectie voorzien van een licht romantische zweem van vervoering.

En zo tillen twee merken elkaar naar nog grotere hoogten. Nieuwsgierig geworden? Gaat het zien en horen op 28 en 29 oktober a.s. in de grote luisterruimte van Hobo Hifi Den Haag.

Luistershow Hobo Hifi Den Haag: welke componenten? 

  • Sonus faber Homage Amati G5 luidsprekers
  • Moon North Collection 791 netwerkspeler/ voorversterker
  • Moon North Collection 761 eindversterker
  • AudioQuest Niagara 3000 netfilter
  • Silent Angel netwerkswitch en voeding
  • AudioQuest Thunderbird interlinks en luidsprekerkabels
  • AudioQuest Hurricane stroomkabels

Openingstijden:

  • Zaterdag 28 oktober: 10:00 - 17:00 uur
  • Zondag 29 oktober: 12:00 - 17:00 uur

 

Adres en contactgegevens Hobo Hifi Den Haag

Hobo Hifi Den Haag
Loosduinseweg 679
2571 AL Den Haag

Tel. 070 – 364 2635
Website: https://www.hobo.nl/


EDITORS' CHOICE