Van den Hul op zat. 4 nov. a.s. bij Poulissen over elementen, kabels hifi en geluid

Op zaterdag 4 november 2023 zal de in de audiowereld legendarische Aalt Jouk van den Hul weer bij audiodealer Poulissen in Roermond aanwezig zijn om tijdens twee lezingen voorlichting te geven en van gedachten te wisselen over draaitafelelementen, audiokabels, hifi en geluidsbeleving. De toegang is gratis maar inschrijving is nodig vanwege het beperkte aantal plaatsen.

Liefhebbers kennen zonder twijfel de analoge elektronica en kwalitatief hoogwaardige accessoires van Van den Hul. Zijn bekendste producten zijn audio- en videokabels en elementen voor platenspelers. Zo bouwde hij zelfs een element en een phono-voorversterker volledig volgens zijn eigen specificaties. De kabels van het merk worden door veel bekende audiofabrikanten, zoals Bowers & Wilkins in de bekende 800-Series, gebruikt als interne bedrading van apparatuur en luidsprekers.

Ook zijn ideeën en gedachten over veel andere zaken die te maken hebben met hifi en geluidservaring zullen tijdens de lezingen aan de orde komen. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om te discussiëren of vragen te stellen tijdens de sessies.

Van den Hul bij Poulissen: wanneer?

De lezingen zullen plaatsvinden op zaterdag 4 november 2023. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Is je belangstelling gewekt? Meld je dan nu aan door een e-mail te sturen naar info@poulissen.nl. Vermeld in deze e-mail je naam, het aantal personen en welk tijdstip de voorkeur heeft. Poulissen neemt vervolgens contact met belangstellenden op voor het reserveren van een plek. Bezoekers kunnen kiezen uit de volgende sessies:

  • Zaterdag 4 november 2023, van 10.30 tot 12.00 uur. Ontvangst vanaf 10.00 uur met koffie/vlaai
  • Zaterdag 4 november 2023, van 14.00 tot 15.30 uur. Ontvangst vanaf 13.30 uur met koffie/vlaai

 

Adres en contactgegevens Poulissen Audio Video Center B.V.

Poulissen Audio Video Center B.V.
Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond
Tel: 0475 – 335716
E-mail: info@poulissen.nl
Website: https://www.poulissen.nl/


EDITORS' CHOICE