NIEUWSNaim Audio

Naim Audio gaat zijn bekende groene logo vervangen door een wit logo

Het Britse audiobedrijf Naim Audio heeft aangekondigd zijn bekende groene logo uit te zullen faseren en te vervangen door een wit logo. Dat zal geleidelijk worden doorgevoerd. Niet alleen het logo maar ook de groene gloed rond de knoppen zal worden vervangen door een witte gloed. 

Naim Audio: groen wordt wit

Naim Audio heeft al tientallen jaren een kenmerkend groen oplichtend logo en groene gloed bij veel van de knoppen op het front van zijn audiocomponenten. De vlaggenschip versterker Naim Statement brak met die traditie gevolgd door de nieuwste generatie Naim Uniti-reeks. Net als de modellen van de Classic 200- en 300-Serie die dit jaar zijn aangekondigd, zal de Naim Classic 500-Serie binnenkort beschikken over witte, niet groene, LED's.

De Naim 500-serie is vanaf oktober 2023 verkrijgbaar met witte LED's. De producten waarop deze wijziging van invloed is, zijn onder meer de ND 555, 555 PS DR, NAC 552 / NAC 552 PS DR, NAP 500 DR / NAPS 500 DR.

Naim zegt dat de prijzen niet zullen worden be√Įnvloed door de verandering. De groen-naar-wit-evolutie zal binnenkort in meer Naim-producten worden ge√Įmplementeerd.

  
MERK

EDITORS' CHOICE