NIEUWS

Noir Et Blanc Show 14 en 15 okt., Brussel: Dali Benelux met Dali, NAD en Bluesound

Tijdens de Noir & Blanc Brussels Hifi Show 2023 zal DALI Benelux met trots enkele opmerkelijke producten en innovaties presenteren die de wereld van high-end audio zullen verrijken. Als toonaangevende speler in de audiowereld, heeft DALI Benelux een rijke geschiedenis van het aanbieden van hoogwaardige audioproducten die een buitengewone geluidsweergave bieden. Laten we eens kijken naar enkele van de hoogtepunten die je kunt verwachten op de show. 

EISA Award-winnende C3050 versterker

In de wereld van audioliefhebbers is NAD al vijf decennia lang een vertrouwde naam. Het merk, dat bekendstaat om zijn compromisloze benadering van geluidskwaliteit, viert dit jaar zijn 50-jarig bestaan. Ter ere van deze mijlpaal hebben ze de NAD C-3050 versterker uitgebracht, een waar meesterwerk dat de erfenis van het merk belichaamt en tegelijkertijd de moderne technologie omarmt. Laten we eens dieper ingaan op deze opmerkelijke versterker.

Een Halve Eeuw van Innovatie

Sinds de oprichting in 1972 heeft NAD Audio een sterke reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige audio-apparatuur die muziekliefhebbers wereldwijd aan[1]spreekt. Hun benadering van “Music First” heeft altijd centraal gestaan in hun productontwikkeling, en dit principe is evident in elk aspect van de NAD C-3050 versterker.

Design en Bouwkwaliteit

De NAD C-3050 versterker is een verbluffend voorbeeld van tijdloos design en vakmanschap. De behuizing is ge[1]maakt van hoogwaardige materialen en straalt een gevoel van duurzaamheid en verfijning uit. Het minimalistische frontpaneel met retrolook getuigt van de aandacht voor detail waar NAD om bekend staat.

Audioprestaties

Wat de NAD C-3050 versterker echt onderscheidt, is zijn audioprestaties. Met een vermogen van 100 Watt per kanaal levert deze versterker een kraakhelder geluid met een rijke, gedetailleerde weergave van muziek. De versterker maakt gebruik van de nieuwste audiotechnologieën, zoals hoogwaardige digitale-analoogomzetters (DAC’s) en geavanceerde versterkercircuits, om een audio-ervaring te bieden die de verwachtingen overtreft.

Connectiviteit

Naast zijn indrukwekkende geluidskwaliteit biedt de NAD C-3050 versterker ook een uitgebreide reeks connectiviteitsopties. Met digitale en analoge ingangen, evenals draadloze streamingmogelijkheden, is deze versterker klaar voor de moderne audio-uitdagingen. Of je nu vinylplaten draait, CD’s afspeelt of muziek streamt vanaf je smartphone, de NAD C-3050 kan het allemaal aan.

Toekomstbestendigheid

NAD heeft altijd de nadruk gelegd op duurzaamheid en toekomstbestendigheid. De NAD C-3050 versterker is geen uitzondering. Met zijn modulaire ontwerp kunnen componenten indien nodig worden geüpgraded, waardoor je investering in hoogwaardige audio-apparatuur jarenlang meegaat. De NAD C-3050 versterker is een eerbetoon aan de 50-jarige erfenis van NAD en belichaamt de toewijding van het merk aan geluidskwaliteit, vakmanschap en innovatie. Voor audioliefhebbers die op zoek zijn naar een versterker die zowel tijdloos als mo[1]dern is, is de NAD C-3050 een uitstekende keuze. Deze krachtige en veelgeprezen versterker heeft onlangs de prestigieuze EISA-award gewonnen en wordt terecht beschouwd als een meesterwerk in de audiowereld. Met een uitzonderlijke geluidskwaliteit en een stijlvol design biedt de C3050 versterker een luisterervaring die veeleisende audiofielen zal betoveren. Op de Noir & Blanc Brussels Hifi Show 2023 kun je persoonlijk ervaren waarom deze versterker zo veel lof heeft ontvangen.

Nieuwe generatie NAD versterkers met 2de generatie BluOS-module

DALI Benelux zal ook de nieuwste generatie NAD versterkers met de 2de generatie BluOS-module presenteren. Deze versterkers combineren het bekroonde NAD-ontwerp met de geavanceerde BluOS-technologie, waardoor je kunt genieten van draadloze streaming en high-res audio in zijn puurste vorm. Deze versterkers belichamen de toekomst van audioconnectiviteit en geluidskwaliteit.

DALI Luidsprekers op hun best

De geluidsweergave van de C3050 versterker en de NAD versterkers zal worden gedemonstreerd op een reeks hoogwaardige DALI-luidsprekers, waaronder de Rubicon 6, de Opticon 6 MK2 en de Oberon 5. Deze luidsprekers belichamen de erfenis van DALI in het leveren van verbluffende audioprestaties. De klank van DALI luidsprekers wordt vaak geprezen om zijn hoge kwaliteit en nauwkeurige audioweergave. DALI is een Deens audiobedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige luidsprekersystemen. Hier zijn enkele kenmerken die vaak worden geassocieerd met de klank van DALI luidsprekers:

1. Nauwkeurigheid: DALI-luidsprekers staan bekend om hun nauwkeurige weergave van geluid. Ze zijn in staat om details in muziek en geluidstracks op een zeer heldere en precieze manier over te brengen.

2. Warmte en neutraliteit: DALI-luidsprekers worden vaak beschreven als warm en neutraal in hun geluidsweergave. Dit betekent dat ze de muziek zo natuurgetrouw mogelijk reproduceren, zonder overdreven kleuring van het geluid.

3. Uitgebreid frequentiebereik: DALI-luidsprekers hebben over het algemeen een breed frequentiebereik, wat betekent dat ze zowel de diepe bastonen als de hoge tonen goed kunnen weergeven. Dit zorgt voor een volledig geluidsspectrum.

4. Gedetailleerde middentonen: Het middengebied van het geluidsspectrum, waar veel van de vocale en instrumentale nuances zich bevinden, wordt vaak als bijzonder gedetailleerd beschouwd in DALI-luidsprekers.

5. Ruimtelijkheid: DALI-luidsprekers kunnen een ruimtelijk geluidsbeeld creëren, waardoor het lijkt alsof het geluid zich om je heen verspreidt. Dit draagt bij aan een meeslepende luisterervaring.

DALI IO-12 draadloze hoofdtelefoon

Een andere primeur die je kunt verwachten op de show is de lancering van de nieuwe DALI IO-12 draadloze hoofdtelefoon, die een ware smaakmaker is in het high-end segment. Met ongeëvenaarde geluidskwaliteit, comfort en draadloze connectiviteit, biedt deze hoofdtelefoon een meeslepende luisterervaring die zelfs de meest veeleisende audiofielen zal bekoren. De DALI IO-12 is het bewijs van DALI’s voortdurende streven naar audioperfectie.

BluOS Controller App versie 4.0

Last but not least, tonen we op de show de nieuwe BluOS Controller App versie 4.0. Deze app belooft een volledig nieuwe ervaring bij het gebruik van BluOS-streamers. Met verbeterde functies en een intuïtieve interface wordt het nog eenvoudiger om je muziek te beheren en af te spelen. Deze app is het resultaat van voortdurende innovatie en toewijding aan het verbeteren van de gebruikerservaring. Vanaf 17 oktober zal de nieuwe App beschikbaar zijn voor iedere gebruiker van een BluOS apparaat. En dit voor zowel het allereerste toestel dat 10 jaar geleden op de markt kwam, als de meest recente toevoegingen aan de BluOS familie.


EDITORS' CHOICE