NIEUWSSpendor

Audio Plus is de nieuwe distributeur van Spendor Audio in de Benelux

De producten van de Engelse luidsprekerfabrikant Spendor zullen vanaf oktober 2023 in de Benelux gedistribueerd worden door de Nederlandse importeur Audio Plus. Spendor zegt zich te verheugen op de nieuwe samenwerking.

Spendor naar Audio Plus

Sinds het begin van de jaren zestig van de vorige eeuw is het in Groot-Brittannië gevestigde Spendor Audio uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van luidsprekers. Meer dan dertig jaar lang werd Spendor beschouwd als de monitor van de BBC en in de tussentijd groeide Spendor gestaag, hetgeen tot op heden resulteerde in drie productlijnen, t.w. de A-lijn, D-lijn en de geëvolueerde op de BBC monitor geïnspireerde Classic lijn. Spendor biedt voor iedere luisteraar een passend en pakkend product. Alles volledig in eigen huis gefabriceerd zorgt ervoor dat de luidsprekers een herkenbaar zeer verfijnd familiegeluid hebben ongeacht de prijsklasse.

Mike Picanza, hoofd verkoop en marketing bij de Britse luidsprekerbouwer Spendor, zegt het als volgt: “een distributeur van wereldklasse toont focus en betrokkenheid bij de merken die hij vertegenwoordigt en heeft een duidelijk begrip van het marketingplan, de bedrijfsstrategie en de routekaart van de doelen en doelstellingen voor de fabrikant. Ze vergroten de bekendheid van een merk op de markt door hard te werken, kennis en zelfmotivatie en vormen een solide schakel tussen de fabrikant, de detailhandel en de consument. Dagelijks bieden ze een reeks diensten en ondersteuning die essentieel zijn om klanten te bereiken die fabrikanten anders niet effectief zouden kunnen bereiken.

Het is precies om deze redenen dat Spendor verheugd is om nauw samen te werken met Edwin Henselijn van Audio Plus om producten van Spendor te verkopen in de Benelux. We twijfelen er niet aan dat in de veilige handen van Edwin Spendor het merk zal worden dat het verdient te zijn. Audio Plus zal vanaf oktober 2023 de officiële distributeur zijn voor Spendor Audio Systems Ltd.”

“Onze dealers weten dat wij kiezen voor merken die tot de top van onze branche behoren en die steeds weer weten te verrassen met nieuwe ideeën, ontwikkelingen en producten”, voegt Edwin Henselijn van Audio Plus toe. “Spendor Audio past daar met haar bedrijfsfilosofie en topproducten naadloos in. We zijn dan ook blij met onze gedeelde passie voor geluid en dit nieuwe dealerschap en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.”

MERK

EDITORS' CHOICE