NIEUWSStormaudio

StormAudio ISR Fusion 20: AV-receiver met 20 verwerkingkanalen en 16 versterkingskanalen

Het Franse StormAudio heeft zijn nieuwe ISR Fusion 20 aangekondigd, die 20 verwerkingskanalen biedt met 16 versterkingskanalen. De eindtrappen zijn voorzien van de nieuwste Edge-versterkingstechnologie van het Deense ICE Power.

StormAudio ISR Fusion 20

De ISR Fusion 20 van StormAudio heeft naar eigen zeggen opmerkelijk lage niveaus van ruis en vervorming en levert volgens het bedrijf 150 Watt aan acht Ohm per kanaal en 500 Watt bij overbrugging. Het heeft ook de DSP-kracht om de nieuwste meeslepende formaten tot 11.1.8 (Auro-3D, Dolby Atmos, DTS:X Pro en IMAX Enhanced) te decoderen en nabewerking mogelijk te maken om elke luidspreker rechtstreeks uit elke kamer te optimaliseren.

Volgens StormAudio levert de ISR Fusion 20 de meest geavanceerde implementatie van Dirac Live Active Room Treatment en biedt het een eenvoudige en nauwkeurige kamerkalibratie, met ondersteuning voor maximaal 20 PEQ’s per kanaal. Hij kan maximaal vierweg actieve crossovers aansturen en biedt plaats aan een onbeperkt aantal subwoofers, wat een uitzonderlijke veelzijdigheid in audioconfiguraties oplevert.

De ISR Fusion 20 heeft een vaste architectuur, maar het bord met de HDMI-aansluitingen kan eventueel vervangen worden als daar aanleiding voor zou zijn. Op dit moment is er ondersteuning van HDMI2.1a/HDCP2.3 tot 8K/4K120 met HDR10+, HLG en Dolby Vision, en ARC/eARC.

Bediening kan met de meegeleverde IR-afstandsbediening maar ook met verschillende domoticasystemen of de Android/iOS-app beschikbaar op smartphones of tablets. De fabrikant levert een intuïtieve gebruikersinterface en de gebruiksvriendelijke luidsprekerconfigurator.

We hebben nog geen officiële prijsinformatie voor de Benelux vernomen maar op een Engelstalige website zagen wij een prijs van 17.950 euro.


EDITORS' CHOICE