Openingsweekend BL audio & art op 15, 16 en 17 september

Redactie Hifi.nl | 06 september 2023 | Fotografie Fabrikant

Audiodealer BL audio & art organiseert een openingsweekend van vrijdag 15 t/m zondag 17 september 2023. BL audio & art is niet alleen een audiodealer. De audiowinkel is gecombineerd met een kunstgalerie. Iedereen is welkom, maar geef van tevoren even op als je langs wil komen. 

BL audio & art: audioapparatuur en kunst

Onder het genot van een kop koffie kunnen belangstellenden bij BL audio & art luisteren naar topkwaliteit audioapparatuur. Het assortiment bestaat alleen uit de betere merken. Alle luidsprekers staan luisterklaar opgesteld in de luisterruimtes en BL audio & art adviseert graag met als doel om binnen elk budget een passende oplossing te bieden.

BL audio & art is tegelijkertijd een kunstgalerie. Er worden onder andere kunstwerken tentoongesteld waarin geluidsdempend materiaal verwerkt zit om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Er is ook een gevarieerde collectie hedendaagse kunst tentoongesteld.

Op het rijk gevulde programma van het openingsweekend staan onder meer demo’s geprogrammeerd met de gloednieuwe Voxativ Ampeggio 2023 speakers. Theo Wubbolts zal uitpakken met merken als Luphonic, Wilson Benesch, Soulnote en Warwick Accoustics. Edwin Vlieger zal van de partij zijn met Dynaudio & Auralic. Voeg daar nog demo’s aan toe van Totem en JBL en je weet dat er heel wat te beleven valt.

Op artistiek vlak is er de vernissage van de eerste kunsttentoonstelling in aanwezigheid van alle exposerende kunstenaars. Om de bezoekersstroom in te kunnen schatten verzoekt BL audio & art bezoekers om via de website opgave te doen van hun komst.

Programma openingsweekend

Vrijdag 15 september, late night opening van 17:00 tot 22:00 uur met demo's van o.a. de nieuwe Voxativ Ampeggio 2023 (AC-4B driver)

Zaterdag 16 september, welkom tussen 10:00 en 18:00 uur met o.a. demo's door Theo Wubbolts (Luphonic, Wilson Benesch, Soulnote en Warwick accoustics) en Edwin Vlieger (Dynaudio & Auralic)

Zondag 17 september, welkom tussen 10:00 en 18:00 uur met demo's van Totem en JBL en in de namiddag voor de vernissage van de eerste kunsttentoonstelling in aanwezigheid van alle exposerende kunstenaars.

Meer weten? Kijk dan op de website van BL audio & art.

Adres en contactgegevens

BL audio & art
Rondweg 2
4524 JL Sluis
 
Tel. +31 (0) 6 1512 5617
Website: https://www.blaudioart.nl/
E-mail info@blaudioart.nlEDITORS' CHOICE