Luistershow Sound Kitchen Sessions Presents Prince op zat. 16 sept. a.s. vanaf 14:00 uur

Redactie Hifi.nl | 31 augustus 2023 | Fotografie Fabrikant

Het in Rotterdam gevestigde Sound Kitchen zal op zaterdag 16 september a.s. een demomiddag houden waarbij de muziek van popartiest Prince centraal zal staan. Het belooft een leuke middag te worden. Het aantal plaatsen is beperkt dus reserveren is noodzakelijk.

Prince staat centraal op zaterdag 16 september 2023 bij Sound Kitchen

Sound Kitchen is een uniek concept midden in Rotterdam’s Little C met een spectaculair uitzicht op de Euromast. Sound Kitchen biedt een uitgebreid assortiment aan hoofdtelefoons voor de best mogelijke luisterervaring. Of je nou een draadloze hoofdtelefoon nodig hebt voor je reizen, oortjes om mee te sporten, een gaming hoofdtelefoon of een topmodel voor lange muzieksessies met je favoriete muziek: wij hebben het in onze winkel. En het beste is dat je alles kunt beluisteren wat je wit voordat je aan aanschaf doet.

“Op zoek naar een complete zintuiglijke ervaring? Onze ervaren barista’s serveren met trots de best mogelijke koffie van Manhattan Coffee Roasters, een Jing of Twenties Specialty thee, een verfrissende limonade van Loopuyt, huisgemaakte chocolademelk of zoetigheden van Francois Geurds,” aldus Sound Kitchen.

Lees ook het verslag van ons bezoek aan Sound Kitchen.

Op zaterdag 16 september 2023 zal popartiest Prince vanaf 14:00 uur centraal staan bij Sound Kitchen. Kom naar Sound Kitchen Sessions Presents Prince en ervaar de muziek van één van de grootste vernieuwers van de popmuziek in de hoogst beschikbare kwaliteit op een high-end hoofdtelefoon van jouw keuze in high-res audio in de prachtige winkel van Sound Kitchen in Rotterdam. Luister naar de controverse achter zijn hyperseksuele kijk op pop en R&B en feest alsof het 1999 is op zijn meest geliefde nummers.

“We vertellen het verhaal van zijn leven en werk en spelen veel geweldige muziek in de hoogst mogelijke resolutie. Maar dat is niet alles! Wij houden een loterij waarbij je hele leuke goodies kunt winnen. Het aantal tickets is beperkt, dus zorg dat je jouw ticket hier reserveert: https://www.eventbrite.nl/e/sound-kitchen-sessions-presents-prince-september-16th-from-2pm-tickets-702204501567

Adres en contactgegevens Sound Kitchen

Sound Kitchen
Samuel Soesmanstraat 52
3015 GL Rotterdam
Website: www.the-soundkitchen.com
E-mail: info@the-soundkitchen.com
Tel: 010 - 310 7945


EDITORS' CHOICE