Shunyata Gemini Model-4: stroomverdeler en chassis-aardingssysteem in één behuizing

Shunyata Research heeft de Gemini Model-4 uitgebracht. De Gemini Model-4 is volgens de ontwerpers de perfecte keuze voor hoofdtelefoonsystemen of hoogwaardige audio-video-opstellingen met vier of minder componenten. Het ingebouwde Chassis Grounding System vormt een aanvulling op de gepatenteerde NIC-kamers en meertraps filtermogelijkheden en levert een ongeëvenaarde ruisonderdrukking.

Shunyata Gemini Model-4

De Gemini Model-4 van Shunyata Research beschikt over een volledige 16A hoogstroom-stroomverdeler, waardoor het een onmisbare aanwinst is voor alle gebruikers die de prestaties van hun hoofdtelefoonsystemen of -opstellingen willen optimaliseren met minder componenten. Door de Gemini in te zetten als stekkerblok/stroomverdeler, kan de luisteraar een opmerkelijke verbetering verwachten in zowel audio- als videokwaliteit.

Wanneer ook het aardingssysteem wordt geactiveerd (aardingkabels worden apart verkocht), verandert de Gemini in een uniek product, waardoor de prestaties van een hifisysteem naar een geheel nieuw niveau worden getild, tevens met een ruisvrije werking. Om de natuurgetrouwheid te garanderen, biedt de Gemini Model-4 vier afzonderlijke aansluitingen voor chassisaarding, waardoor ongewenste ruis die de audio-ervaring zou kunnen beïnvloeden verder wordt verminderd (houd er rekening mee dat het geen signaalaarding is). Shunyata raadt ten zeerste de VENOM-aardingskabels aan voor optimale resultaten.

Shunyata Gemini Model-4: 2.990 euro
Shunyata Venom ground cable base 1 mtr: 250 euro


EDITORS' CHOICE