NIEUWSBender Hifi

Bender hifi en SPYK71: kom kijken op zon. 9 juli a.s. naar de kracht van samenwerking

Audiodealer Bender hifi is gevestigd in de Steenstraat in Arnhem. Meubelwinkel SPYK71 is daar ook gevestigd en beide bedrijven hebben elkaar gevonden in een samenwerking waarbij producten van elkaar in elkaars winkel worden getoond. Op zondag 9 juli a.s. is Bender hifi speciaal geopend om de nieuwe winkelinrichting aan belangstellenden te tonen.

Kruisbestuiving en samenwerking Bender hifi en SPYK71

Na een rondleiding bij Bender hifi, zag meubelwinkel SPYK71 mogelijkheden voor samenwerken. Beide winkels zijn gevestigd in de Steenstraat in Arnhem. Bij Bender hifi was de wens de ruimtes beter te benutten. Zodoende werden als eerste de luisterzitjes in de voorwinkel onder handen genomen.

Klanten van Bender hifi gingen door de vernieuwing bij SPYK71 kijken en vanuit SPYK71 komen de klanten bij Bender hifi kijken. De zogeheten Vleugelzaal bij Bender hifi heeft een upgrade gehad en daardoor kan SPYK71 laten zien hoe hun banken in deze ruimte staan. Overigens zijn niet alleen de meubels vernieuwd. Er is ook geschilderd en er zijn akoestische panelen en vloerbedekking aangebracht. Bender hifi kan hiermee nog beter luistersessies in een huiselijke sfeer aanbieden en is blij met deze metamorfose en de samenwerking met overburen SPYK71.

Belangstellenden kunnen zondagmiddag 9 juli a.s. tussen 12:00 uur en 17:00 uur komen kijken en luisteren in de winkel van Bender hifi aan de Steenstraat in Arnhem.

Bender hifi is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender hifi. In de Steenstraat is parkeergelegenheid en vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het 250 meter lopen. Kijk voor meer informatie op benderhifi.nl.


EDITORS' CHOICE