NIEUWSAkiko Audio

Akiko Audio Tuning Disc: een krachtige tool die volgens de makers bijdraagt aan een ontspannen muziekweergave

Akiko Audio heeft de Tuning Disc ontwikkeld. De schijf verspreidt volgens de makers een energetisch veld en daar zou de geluidskwaliteit van moeten verbeteren.

“De Tuning Disc wordt gedurende zeven maanden geladen met trillingsdeeltjes van natuurlijke oorsprong. Dit proces is in eigen huis ontwikkeld. De schijf dient op of onder apparatuur of luidsprekers gelegd te worden, zodat de energie de kans krijgt de directe omgeving te beïnvloeden. Kleine details worden beter hoorbaar en zorgen samen met een stillere achtergrond voor een rustige en natuurlijke muziekweergave. Ook de bekende opname die u door- en door meende te kennen, kan daarom verrassen.

De Tuning Disc is gemaakt van RVS en is aan de onderzijde voorzien van vilt, om uw kostbare apparatuur te beschermen. Het formaat is niet toevallig gekozen; de diameter is gelijk aan die van een CD en de Tuning Disc kan ook gebruikt worden om CD’s en DVD’s te ontstoren, voordat u ze afspeelt.

Omdat de Tuning Disc in het horizontale vlak een energetisch veld verspreid, kan de disc ook onder apparatuur en luidsprekers gelegd worden, zonder dat een direct contact met de disc noodzakelijk is,” aldus de uitleg van Aikiko Audio.

Meer weten? Kijk dan op www.akikoaudio.com,


EDITORS' CHOICE