NIEUWSAVM

AVM Audio Audition CB 2.3: passieve tweeweg monitorluidspreker

De Duitse audiofabrikant AVM Audio heeft een nieuwe luidspreker genaamd Audition CB 2.3 gelanceerd. Het is de eerste en op dit moment de enige luidspreker in het portfolio van het Duitse bedrijf. De koper kan kiezen uit een zwarte en een witte afwerking.

AVM Audio Audition CB 2.3

De nieuwe Audition CB 2.3 van AVM Audio heeft een rechthoekige kast met een frontplaat gemaakt van acht millimeter dik aluminium. De frontplaat die een oppervlak heeft van 220 x 330 millimeter is groter dan de rest van de kast waardoor de Audition CB 2.3 naar achteren helt. De hellingshoek is regelbaar met de verstelbare voet aan de achterkant. De kast is verder gemaakt van HDF en volgens de fabrikant ontworpen om resonanties tegen te gaan.

De behuizing heeft een baspoort aan de achterzijde. Lage en middentonen komen voor rekening van een 160 millimeter driver met een sandwich conus. De cross-over tussen tweeter en woofer vindt plaats op 1.850 Hz, Het opgegeven frequentiebereik loopt van 37 Hz tot 50 kHz. De gevoeligheid is 88 dB (1 Watt / 2,83 Volt). De nominale impedantie is vier Ohm met een minimum van 3m6 Ohm bij 240 Hz. De Audition CB 2.3 heeft dubbel luidsprekeraansluitingen en bi-wiring of bi-amping hoort bij de mogelijkheden. Magnetische te bevestigen frontjes worden meegeleverd.

AVM Audio Audition CB 2.3: prijs en leveringsinformatie

De Audition CB 2.3 komt in een zwarte en witte uitvoering en de levering zal naar verwachting in de loop van deze maand gaan starten. De adviesprijs is net geen 3.000 euro.


MERK

EDITORS' CHOICE