NIEUWSAccuphase

Accuphase lanceert stroomreiniger PS-550

De Japanse audiofabrikant Accuphase heeft de PS-550 gelanceerd, een stroomreiniger die volgens de ontwerpers een brandschone golfvorm kan leveren aan aangesloten apparaten.

Accuphase PS-550

In 1996 ontwikkelde de Japanse fabrikant Accuphase met succes een schone stroomvoorziening en lanceerde de PS-500. Door de referentiegolfvorm, die een ideale sinusgolf is, te vergelijken met de golfvorm van de voeding, en het tekort te compenseren en het overschot te verwijderen, wordt de golfvorm gevormd die een zuivere voeding levert met weinig vervorming en ruis. Het gebruik van dit soort stroomfilter kan een groot effect hebben op de geluidskwaliteit van audio en de beeldkwaliteit van videoapparatuur.

Het nieuwe product PS-550 is de zesde generatie schone voeding, geteld vanaf PS-500. Om de invoer- en uitvoergolfvormen te visualiseren, is een LCD-scherm centraal op het front geplaatst. Een uiterst nauwkeurig referentiesignaal dat zonder gebruik van een oscillator wordt gegenereerd, wordt in wat Accupahse noemt de golfvormcorrectieversterker. Er wordt een grote uitvoercapaciteit van 510 VA gerealiseerd.

De PS-550 is voorzien van zes of acht AC-uitgangsaansluitingen van ziekenhuiskwaliteit De bedrading van het uitgangscircuit naar elke AC-uitgangsaansluiting heeft dezelfde lengte.

Accuphase PS-550: prijs en leveringsinformatie

Prijs en leveringsinformatie voor de Benelux moeten nog bekend worden gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE