NIEUWSCanton

Canton benoemt Mika als distributeur voor de Benelux en lanceert canton.nl en canton.be

De Duitse luidsprekerfabrikant Canton heeft Mika Distribution aangesteld als distributeur voor de Benelux. Tegelijkertijd heeft het Duitse bedrijf de websites canton.nl en canton.be gelanceerd. De websites geven informatie over het portfolio van Canton en de fabrikant belooft een prettige winkelervaring.

Canton: nieuwe importeur en nieuwe websites

De in de Duitse plaats Weilrod gevestigde audiofabrikant Canton heeft besloten om zijn bekendheid maar ook zijn online verkoop een boost te geven door twee nieuwe websites te lanceren, t.w. www.canton.nl en www.canton.be (in het Frans en Nederlands). Deze websites geven natuurlijk informatie maar Canton belooft ook een prettige winkelervaring voor iedereen in de Benelux die op zoek is naar hoogwaardige luidsprekers.

Canton kondigde ook een nieuwe samenwerking aan met Mika Distribution. Deze samenwerking zal naar verwachting leiden tot aanzienlijke veranderingen in de markt, aangezien Mika een bewezen staat van dienst heeft in het distribueren en leveren van hoogwaardige producten aan haar vele klanten. Dit garandeert een grotere beschikbaarheid van Canton producten en accessoires in de Benelux.

De twee nieuwe sites zijn al online. Meer weten? Kijk dan op www.canton.be en www.canton.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE