Luistershow met Meridian DSP8000XE bij PUUR hifidelity op vrij. 2 en zat. 3 juni

De in Zeist gevestigde audiodealer PUUR hifidelity organiseert op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni een luistershow waarbij de Meridian DSP8000XE centraal zal staan. Dit vlaggenschip van Meridian is al circa een jaar op de markt, maar was nog niet eerder in Nederland te horen. De luistershow bij PUUR hifidelity gaat daar verandering in brengen.

Luistershow Meridian DSP8000XE

De Engelse fabrikant Meridian Audio staat al sinds de oprichting aan de frontlinie van de digitale muziekreproductie. Op de afgelopen High End München introduceerden zij hun nieuwe DSP9 actieve speakersysteem, waarmee opnieuw nieuwe standaarden worden gezet op het gebied van high-end digitale audio. Deze DSP9 is de tweede speaker die voortkomt uit Meridians Extreme Engineering Programme.

Het eerste model was de DSP8000XE, de vernieuwde versie van hun vlaggenschip. Al even op de markt, maar nog niet in Nederland te horen geweest. “En laten we nu juist dit topmodel op vrijdag 2 en zaterdag 3 a.s. juni in onze winkel hebben staan. Alweer een primeur waar we uiteraard zeer trots op zijn. Belangstellenden zijn van harte welkom om deze krachtpatser onder het genot van een hapje en een drankje te komen bewonderen. Om iedereen zo veel mogelijk de kans te geven hierbij aanwezig te zijn, gaan we bovendien op vrijdag door tot 21.00 uur, dus kom langs en laat u betoveren door het beste dat Meridian te bieden heeft,” aldus PUUR hifidelity.

Meer weten? Kijk dan op de website van PUUR hifidelity.


EDITORS' CHOICE