NIEUWSPSB Speakers

DALI Benelux distribueert al producten van MoFi en gaat nu ook luidsprekers van PSB distribueren

DALI Benelux B.V. is al jaren een succesvolle distributiepartner van gespecialiseerde audiowinkels voor de gerenommeerde hifi- en high-end merken DALI, NAD en Bluesound in Nederland, België en Luxemburg. In nauwe samenwerking met erkende partners zijn deze merken met succes in de markt gezet en dichter bij de veeleisende eindgebruiker gebracht. Onlangs heeft DALI Benelux ook de producten van Mobile Fidelity Sound Lab (MoFi) aan haar verkoopprogramma toegevoegd. Hun draaitafels, cartridges en versterkers zijn nu ook aangevuld met luidsprekers. Vanaf 1 juli a.s. komen daar de luidsprekers van het Canadese PSB Speakers bij.

PSB Speakers: vijftig jaar luidsprekerervaring uit Canada, nu ook in Nederland

Vanaf 1 juli 2023 zal het merk PSB Speakers uit Canada de DALI Benelux verkoopportfolio aanvullen, aanvankelijk alleen in Nederland. In 1972 richtten Paul en Sue Barton het bedrijf PSB Speakers op in Canada en Paul is vandaag de dag nog steeds de belangrijkste ontwerper van PSB Speakers. Vijftig jaar ervaring wordt weerspiegeld in een uitgebreid productportfolio van passieve en actieve compacte luidsprekers of stereo, home cinema en custom install luidsprekers. Talrijke onderscheidingen van critici en vakjournalisten door de jaren heen onderstrepen voldoende de kwaliteit van PSB Speakers.

De uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten en de toevoeging van de luidsprekermerken MoFi en PSB Speakers vereisen de toewijding en het gezonde oordeel van een ervaren industrie-expert die zich uitsluitend zal wijden aan deze uitdaging. Ronald Wagemaker is intern aangesteld als de verantwoordelijke merk- en verkoopmanager. Ronald is al bijna 45 jaar thuis in de audio- en hifimarkt in Nederland en kent deze als geen ander. Zijn jarenlange connecties met de handel en andere branchegenoten zullen volledig ten goede komen aan beide merken. In de komende weken wordt de basis voor de merkintroductie van PSB ontwikkeld en worden de kadercriteria van MoFi herzien. Officieel begint de verkoopactiviteit op 1 juli 2023.

Directiewisseling bij DALI Benelux B.V.

In het kader van de pan-Europese aanpassing van de verkoopstrategie van DALI A/S (DK) neemt Frank Hagemann als lid van de raad van bestuur de leiding over van DALI Benelux B.V.. Hij vervangt Nicolaj Love Hansen, die zich wijdt aan andere kerntaken als CCO van DALI A/S. Frank is ook CEO van DALI GmbH (distributiebedrijf voor Duitsland) en is al vijftien jaar actief in de industrie en voor DALI.

MERK

EDITORS' CHOICE