NIEUWS

Quantis Electronics B.V. gaat voor tafelradiomerk Pinell samenwerken met MIKA

Pinell is een toonaangevend merk voor digitale radio’s uit Noorwegen, met een focus op design, functionaliteit en (geluids)kwaliteit. Quantis Electronics, importeur van o.a. Nokia (CE) en het radiomerk Pinell of Norway, en audiospecialist MIKA, importeur van o.a. Pioneer DJ, Shokz, Wharfedale, Canton en Skullcandy, gaan strategisch samenwerken om het merk Pinell verder te ontwikkelen in de BeNeLux markt.

Pinell: bouwer van digitale tafelradio’s

De producten van het Noorse Pinell zijn meerdere malen bekroond door de internationale vakpers en enkele radio’s zijn marktleider in hun segment. Pinell werkt voortdurend aan het versterken van het assortiment. “We zijn blij met de samenwerking met MIKA” zegt Marc Maters, Algemeen directeur van Quantis Electronics. “MIKA past qua organisatie en filosofie bij Quantis Electronics; no-nonsense en doen wat je belooft. Samen met MIKA gaan we het merk Pinell nog steviger in de BeNeLux markt zetten, mede door een kwalitatieve verbreding van de marketing en afzetkanalen. MIKA heeft relaties die wij niet hebben en omgekeerd geldt dat ook; een win-win situatie voor het merk.”

“Daarnaast kunnen we door een gezamenlijke aanpak van marketing en productpositionering het merk Pinell bij een nog breder publiek onder de aandacht brengen, het merk verdient dat” aldus Mike van Breugel, Algemeen directeur van MIKA. “Bundeling van krachten en uitwisseling van kennis en ervaringen op gebied van inkoop, productontwikkeling, verkoop en marketing spelen daarbij een cruciale rol. Wie zien deze samenwerking vol vertrouwen en met veel enthousiasme tegemoet.”

Meer weten over de producten van Pinell? Kijk dan op de website van Pinell.


EDITORS' CHOICE