NIEUWSPlixir Power

PliXiR Statement BDC: high end gebalanceerde lineaire voeding, te zien op HEM

Op de komende High End audiobeurs in de Duitse stad München introduceert de in Singapore gevestigde fabrikant PliXiR de nieuwste ontwikkeling op het gebied van DC voedingen en dat is de PliXiR Statement BDC. Volgens de fabrikant is dit de “highest end” gebalanceerde lineaire DC voeding ter wereld.

PliXiR Statement BDC

De nieuwe PliXiR BDC is volgens de ontwerpers geen doorontwikkeling op de wereldwijd geroemde Elite BDC van PliXiR maar een geheel nieuw ontwerp van meesterontwerper James Soh. De nieuwe voeding heeft een nieuw ontwikkelde True Balanced AC trafo, driestaps noise filtering, ultra lage uitgangsimpedantie en een optimale aarding.

Het resultaat is meer details in de weergave door een extreem lage ruisvloer, massieve laagweergave en ultra snelle transiënt-respons door de extreem lage uitgangsimpedantie en de ultieme weergave van de ‘True tone’ klank waarvoor PliXiR wereldwijd erkenning heeft ontvangen voor haar eerdere producten.

PliXiR Statement BDC op High End München

Het team van importeur Audio Essence is komende vrijdag en zaterdag aanwezig op de HEM en staat bezoekers graag te woord over de nieuwe ontwikkelingen. PliXiR staat op de beursvloer in Hall 2, Booth F1.

Meer weten? Kijk dan op de website van PliXiR of de website van Audio Essence.

MERK

EDITORS' CHOICE