NIEUWSRega

Rega viert zijn 50-jarig jubileum met een verjaardagseditie van de Planar 3

De Britse audiofabrikant Rega bestaat vijftig jaar en heeft om die reden een jubileumeditie uitgebracht van het draaitafelmodel Planar 3. Deze speciale editie van de Planar 3 is verkrijgbaar tot het einde van het jaar en heeft een walnoothoutafwerking, een twaalf millimeter dik floatglas Opti-white draaiplateau en tal van upgrades.

Rega Planar 3

De Rega Planar 3 is een compleet systeem en wordt geleverd met een met de hand afgestelde Neo PSU MK2 (dat is een externe voeding) en het handgemaakte Rega Exact mm-element die in de fabriek aan het uiteinde van de RB330-precisietoonarm is gemonteerd.

Voorts heeft de Engelse fabrikant zijn referentie aandrijfriem en een op maat gemaakte CNC-gefreesde aluminium aandrijfpoelie in de Rega Planar 3 verwerkt.. Volgens het Britse bedrijf levert dit absoluut de beste prestaties en nauwkeurigheid op. Uiteraard is de Anniversary Edition afgewerkt met een op maat gemaakt aluminium deksel, een badge op de plint en een rookkleurige stofkap.

De afmetingen van de Rega Planar 3 zijn 447 x 117 x 380 millimeter (met een gesloten stofkap) en hij weegt zes kilogram.

We hebben nog geen prijsinformatie voor de Benelux vernomen.


MERK

EDITORS' CHOICE