Wifimedia lanceert website voor Wifimedia Projects

Wifimedia in Arnhem is zestien jaar geleden begonnen met een webshop die algauw bijstand kreeg van een fysieke winkel. Wifimedia is meer dan een dozenschuiver en kan een creatieve totaaloplossing bieden aan horecagelegenheden, bedrijfspanden en eigenaren van woningen. Vandaag is de website van Wifimedia Projects van start gegaan.

Van Wifisound naar Wifimedia naar Wifimedia Projects

Zestien jaar geleden begonnen Rik en Bob Zwanikken vanuit de garage aan huis de webshop Wifisound. dat was toen nog met alleen de eerste Squeezeboxen welke als warme broodjes over de digitale toonbank gingen. Wifisound werd al snel een groot succes. De garage werd daarom ingeruild voor een fysieke winkel en Wifisound werd omgedoopt tot Wifimedia. Wifimedia werd al snel een begrip in de omgeving van Arnhem en daarbuiten. Op de Vossenstraat in Arnhem kwam de eerste vraag naar het ophangen van een tv. De rest is geschiedenis.

Inmiddels is Wifimedia B.V. al enige tijd uitgebreid met Wifimedia Projects. “We hebben al vele mooie woningen, horeca, evenementlocaties, distributiecentra en kantoren mogen voorzien van onze creatieve oplossingen. Wifimedia Projects is ready voor the next BIG step. Vanaf vandaag is Wifimedia Projects écht een aparte tak van Wifimedia B.V. Maak kennis met de nieuwe Wifmedia Projects brand,” aldus het persbericht van Wifimedia.

Meer weten? Ga dan naar https://wifimediaprojects.nl/


EDITORS' CHOICE